Libnet.ro
UNICEF

09:00

De Black Friday 2017 in Romania s-au inregistrat comenzi platite online si din tari precum Pakistan, Arabia Saudita, Cipru sau Rusia

Adevărul Adevărul,
De Black Friday 2017 in Romania s-au inregistrat comenzi platite online si din tari precum Pakistan, Arabia Saudita, Cipru sau Rusia

Editia de Black Friday de anul acesta a generat peste 264. 000 de tranzactii online in valoare totala de peste 160 de milioane de lei, cu aproximativ 50% mai mult decat aceeasi perioada a anului trecut, conform datelor PayU Romania. continuă pe Adevărul

Care au fost cifrele inregistrate de Flanco de Black Friday 2017

Black Friday 2017 a fost foarte profitabil pentru retaileri, cei mai multi dintre acestia inregistrand vanzari record, mai ales pe segmentele de ITC si electrocasnice.

Black Friday la Amazon: preturi bune la Nokia 8, Xbox si alte produse

Black Friday la americani e in ultima vineri din noiembrie. A venit Black Friday si la Amazon si pe site-ul retailerului am cautat cateva reduceri semnificative. Exista. Black Friday in Romania s-a derulat pe 17 noiembrie, asa ca daca n-ai prins ce te interesa poate cauti si pe site-ul Amazon. in functie de tara, magazinul [].

De Black Friday platile online cu cardul au crescut cu 50% comparativ cu anul trecut. Ce si-au cumparat romanii

Editia Black Friday 2017 a adus multe noutati pe piata comertului online. Dincolo de cresterea vanzarilor si de utilizarea telefoanelor in cumparaturi au crescut si platile online cu cardul. Romanii s-au pregatit mai bine in acest an si au folosit si cardurile cu rate fara dobanda pentru achizitionarea produselor preferate.

Flanco a inregistrat vanzari de 200 milioane de lei de Black Friday

Flanco Retail a inregistrat vanzari in valoare de 200 milioane de lei in cea de-a 7-a editie de Black Friday, cu 30% mai mult fata de anul precedent, cand cel mai asteptat eveniment de shopping s-a intins pe o durata de timp similara, conform unui comunicat de presa remis Redactiei.

De Black Friday, peste 500 de clienti PIATRAONLINE au cumparat piatra naturala in valoare de 500.000 Euro (P)

Oferind un discount de pana la 80% la peste 1. 000 kilograme de piatra aflata la promotie, PIATRAONLINE a realizat vanzari de peste 500. 000 Euro pentru materiale din piatra naturala de Black Friday. Clientii au ales modelele din piatra atat din showroom, unde traficul a fost constant pe tot parcusul zilei cat si online, unde compania a inregistrat un numar record de accesari/zi, adica peste 25. 000 de vizitatori unici. Echipa de la call-center a preluat peste 2000 de apeluri in cele 12 ore de functionare.

Cati bani au spart romanii de Black Friday

Black Friday cel mare a avut loc vinerea trecuta, iar la o saptamana distanta, putem sa ne facem o idee despre cat au cheltuit romanii online. Black Friday a prins destul de bine la romani, cresterea fiind constanta de la an la an. Mai mult ca sigur, si la anul vom vedea noi recorduri de [].

Oricat ai incerca sa lungesti Black Friday, tot vineri se vinde grosul

Editia de Black Friday de anul acesta a generat peste 264. 000 de tranzactii online in valoare totala de peste 160 de milioane de lei, cu aproximativ 50% mai mult decat aceeasi perioada a anului trecut, conform datelor PayU Romania, liderul pietei de.

Tranzactiile online au crescut de Black Friday cu 50% fata de aceeasi perioada a anului trecut

Editia de Black Friday de anul acesta a generat peste 264. 000 de tranzactii online in valoare totala de peste 160 de milioane de lei, cu aproximativ 50% mai mult decat aceeasi perioada a anului trecut, conform datelor PayU Romania, liderul pietei de plati online.

Black Friday Special la kika, inca un motiv sa-ti decorezi casa (P)

Si anul acesta luna noiembrie aduce un eveniment important pentru iubitorii de design si amenajari interioare. kika, magazinul de mobilier si decoratiuni interioare, se alatura, pentru al 4-lea an consecutiv, evenimentului Black Friday anuntand sute de reduceri de pana la 50% atat in magazin, cat si online, pe kika. ro. in plus, pe langa ofertele de Black Friday, clientii isi pot achizitiona produsele preferate si in rate fara dobanda, sistem asigurat de kika prin partenerii sai.

ANPC a primit cateva sute de plangeri cu privire la promotiile de Black Friday

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a primit deja cateva sute de plangeri cu privire la promotiile de Black Friday, insa aceasta perioada de promotii este abia la inceput, a declarat, ieri, presedintele institutiei Bogdan Pandelica, citat de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )