Libnet.ro
UNICEF

16:30

Black Friday 2018: Valoarea tranzactiilor online va creste cu 30%. Ce cumpara romnii

Hotnews Hotnews,
 Black Friday 2018: Valoarea tranzactiilor online va creste cu 30%. Ce cumpara romnii

Editia de Black Friday de anul acesta va aduce o crestere cu 30% a valorii tranzactiilor online comparativ cu anul trecut, ajungand la peste 243 milioane lei, potrivit estimarilor unui dintre cei mai mari procesatori de plati din Romania. Ce vor cumpara romanii din magazinele online. continuă pe Hotnews

Black Friday 2018: Ce cumpara online romanii si care va fi cresterea din acest an a vanzarilor

PayU Romania estimeaza ca editia de Black Friday de anul acesta va aduce o crestere cu 30% a valorii tranzactiilor online comparativ cu anul trecut, ajungand la peste 243 milioane lei.

Black Friday 2018: Ce iPhone la reducere merita sa iti cumperi in acest an

Iata ca se apropie cea mai asteptata perioada din an pentru cei pasionati de gadget-uri si tehnologie, si anume Black Friday 2018. Ca de obicei, marii retaileri online sar cu oferte care mai de care mai tentante, insa trebuie sa fii atent la ce vrei sa cumperi, pentru ca multe dintre reducerile oferite sunt puse acolo doar ca sa-ti ia ochii, neavand baze reale.

ECCO Shoes lanseaza oferta de Black Friday 2018

Brandul danez de incaltaminte si accesorii din piele ECCO organizeaza pentru cel de al saselea an consecutiv Black Friday in Romania. Cu un portofoliu larg de produse si o istorie de reduceri negre, ECCO da startul.

Cum sa fii sigur ca ai prins o oferta buna de Black Friday

Black Friday se aproprie cu pasi repezi si daca vrei sa-ti cumperi ceva in cadrul campaniilor de reducere atunci ar trebui sa stii cum sa te feresti de tepe de Black Friday. Campaniile de.

BVB: Valoarea tranzactiilor cu actiuni creste cu 60% in aceasta saptamana

Valoarea tranzactiilor cu actiuni pe segmentul principal al pietei de capital a crescut cu aproape 60% in aceasta saptamana, pana la 358,407 milioane de lei, cele mai lichide titluri fiind cele ale Bancii Trasilvania, Transgaz si Transelectrica,.

Cum se pregatesc magazinele online de Black Friday. Reguli de urmat si greseli de evitat

Fiecare magazin online trebuie sa se pregateasca temeinic inainte de Black Friday si sunt cativa pasi ce trebuie urmati negocierea cu furnizorii, livrearea sau un catalog cu informatii complete, explica Florinel Chis, director executiv al Asociatiei Romane a Magazinelor Online. Iata principalele reguli pe care trebuie sa le respecte comerciantii din online care fac campanii de reduceri de Black Friday si cele mai frecvente greseli.

eMAG are super reduceri inainte de Black Friday: ce iei la pret mic

EMAG a anuntat ca Black Friday va fi pe 16 noiembrie. Pana atunci, mai e timp pentru o campanie cu reduceri. Iata ce-ai putea cumpara acum. Campania eMAG inainte de Black Friday se numeste.

Ce trebuie sa stii despre lege ca sa nu fii pacalit de Black Friday

De Black Friday se fac foarte multe reduceri, dar inainte sa arunci cu banii ar trebui sa-ti cunosti drepturile si ce spune legea despre reducerile pe care le fac magazinele. in primul rand,.

Black Friday: ce trebuie sa stii despre lege ca sa nu fii pacalit de reduceri

De Black Friday se fac foarte multe reduceri, dar inainte sa arunci cu banii ar trebui sa-ti cunosti drepturile si ce spune legea despre reducerile pe care le fac magazinele. in primul rand,.

Cum a pornit Black Friday in Romania

Black Friday este ziua in care romanii isi scot banii de la saltea si-i investesc in diverse produse, cu speranta ca prind cea mai avantajoasa oferta din an. Evenimentul are deja cativa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )