Libnet.ro
UNICEF

23:30

Black Friday 2019 - EvoMAG promite trei runde de reduceri, intre 1 si 17 noiembrie

Hotnews Hotnews,
 Black Friday 2019 - EvoMAG promite trei runde de reduceri, intre 1 si 17 noiembrie

EvoMAG, unul dintre cele mai mari magazine online din tara, tine anul acesta Black Friday intre 1 si 17 noiembrie si promite reduceri la 70. 000 de produse 6. 000 de repere). Pentru prima oara compania introduce in campaniile de reduceri si trotinetele electrice, fiind vorba de 1. 000 de bucati din 50 de modele. continuă pe Hotnews

eMAG reduceri. 3 frigidere sub 800 de lei inainte de Black Friday 2019

EMAG reduceri frigidere. Magazinul online emag. ro are reduceri in aceasta perioada de dinainte de Black Friday 2019 la o multime de electrocasnice, inclusiv la frigidere.

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K mai ieftine si cu 44% inainte de Black Friday 2019

EMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Au mai ramas doar doua saptamani pana la Black Friday 2019 la eMAG, insa magazinul online emag. ro are deja oferte avantajoase la televizoare.

eMAG reduceri. 3 masini de spalat mai ieftine si cu 47%, inainte de Black Friday 2019

EMAG reduceri masini de spalat. Au mai ramas foarte putine zile pana la Black Friday 2019, insa magazinul online emag. ro are deja oferte excelente la electrocasnice.

BLACK FRIDAY 2019. Cum sa te feresti de tepe

Este greu de spus cat de oneste sunt preturile practicate de comercianti in timpul promotiei Black Friday, iar consumatorii trebuie sa fie foarte atenti. Iata cele.

Ce se va vinde mai bine de Black Friday 2019, online: Calitate inainte de pret (studiu)

Magazinele online care vor pune accent pe calitate mai degraba decat pe pretul produselor vor avea vanzari mai bune de Black Friday 2019, releva un studiu publicat, vineri, de o firma de consultanta.

Black Friday 2019: Romanii vor cumpara online in valoare de 1,2 miliarde de lei, estimeaza PayU. Cat va fi cosul mediu de cumparaturi

PayU Romania estimeaza ca Black Friday isi va continua trendul ascendent, iar editia de anul acesta va aduce o crestere cu 25% a valorii tranzactiilor online comparativ cu anul trecut, ajungand la peste 360 milioane de lei. in acelasi timp, estimarile arata ca valoarea totala a cumparaturilor online, inclusiv achitate cu numerar la livrare, va inregistra o crestere similara.

Black Friday 2019. Estimare: Romanii vor cumpara online in valoare de 1,2 miliarde de lei

Black Friday isi va continua trendul ascendent, iar editia de anul acesta va aduce o crestere cu 25% a valorii tranzactiilor online comparativ cu anul trecut, ajungand la peste 360 milioane de lei. in acelasi timp, valoarea totala a cumparaturilor online, inclusiv achitate cu numerar la livrare, va inregistra o crestere similara, arata o estimare realizata de platforma de plati online PayU Romania.

Ce sa nu cumparam de Black Friday 2019?

5 telefoane cu pret mai mic la eMAG: ce poti lua inainte de Black Friday

Pe 15 noiembrie, daca ai bani, poti sa te bagi la reduceri de Black Friday. Pana atunci, eMAG are ceva telefoane la reducere. Am ales cateva modele sa vezi daca-ti pica ceva bine. E foarte.

Economisti: Ar putea fi ultimul Black Friday inainte de criza. Ce asteptari au romanii si cum se vor descurca comerciantii cu livrarile

Black Friday 2019 vine intr-un moment in care romanii privesc cu tot mai multa ingrijorare la perspectivele unei noi crize economice. in conditiile in care 2020 va fi un an plin de incertitudini, focusul pe evenimentul de shopping din acest sfarsit de an va fi unul si mai accentuat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )