Libnet.ro
UNICEF

07:30

Black Friday 2020 - Una dintre cele mai mari companii de curierat spune ca numarul de colete a fost cu 30% mai mare decat in 2019

Hotnews Hotnews,
 Black Friday 2020 - Una dintre cele mai mari companii de curierat spune ca numarul de colete a fost cu 30% mai mare decat in 2019

Companiile de curierat fac bilantul ultimului Black Friday si anunta livrari record. Weekend-ul care a urmat Black Friday a consemnat cel mai mare numar de livrari din acest an, cresterile de volume raportate de compania de curierat DPD Romania fiind importante: un numar dublu de colete fata de o zi normala, o crestere de peste 10% fata de cea mai aglomerata perioada din lockdown aprilie-mai) si de 30% fata de perioada Black Friday de anul trecut. continuă pe Hotnews

Black Friday 2020. Cate amenzi a dat ANPC-ul in Vinerea Neagra

Ziua de Black Friday 2020 a fost o ocaztie buna pentru romani sa achizitioneze o serie de produse la reduceri, iar vanzarile au inregistrat chiar un record. Una dintre partile mai putin frumoase ale acestei s.

Nu te-ai fi gandit la asta: de Black Friday 2020 romanii au cumparat mai multe carti

Cu toate ca tendintele referitoare la comportamentul de consum al romanilor nu includ prea mult consumul de carti, anul acesta s-ar putea sa existe schimbari. Dupa ce au crescut atat.

Suma record cheltuita de romani de Black Friday 2020

Black Friday 2020 a batut orice record. Un roman a cheltuit in medie 647 lei. Pentru a ne da seama de volumul urias de vanzari, amintim ca 1. 000 de televizoare Samsung au fost vandute in primele 52 de.

Bilete de avion si cu 30% mai scumpe. Topul destinatiilor cu cele mai mari cresteri

Un studiu realizat de una dintre cele mai cunoscute agentii de turism online arata ca, in luna octombrie, costul biletelor de avion catre anumite destinatii au fost si cu 30% mai scumpe fata de anul precedent.

Un grup detinut de cele mai mari fonduri de investitii din lume iese din Romania, odata cu vanzarea celor 12 cladiri din portofoliu

Grupul australian Cromwell Property Group, cu actionari precum BlackRock si Vanguard, cei mai puternici manageri de active din lume, iese de pe piata imobiliara din Romania, prin vanzarea celor 12 cladiri din portofoliu catre dezvoltatorul si administrator de parcuri industriale si logistice CTP.

Concedieri masive la unul dintre cei mai mari producatori auto: 2.500 de oameni disponibilizati pana la sfarsitul anului

Concedieri masive la unul dintre cei mai mari producatori auto vor avea loc in perioada urmatoare, acordul, care cuprinde si plecari voluntare, fiind deja semnat cu sindicatele.

GRAFIC Rata infectarilor cu coronavirus, peste 3 in Bucuresti si 20 de judete. Cele mai mari incidente, raportate in Sibiu, Cluj si Ilfov

Ce spune legislatia din Romania despre returnarea produselor cumparate de Black Friday. Termeni si conditii

Black Friday 2020 a avut loc pe 13 noiembrie, anul acesta batand orice record. Oamenii au dat comenzi in febra cumparaturilor, insa, odata ajunse produsele la clienti, acestia au realizat ca nu e tocmai.

Obiceiurile ciudate ale celor mai mari pictori din lume

Auzim adesea spunandu-se ca geniile nu duc niciodata o viata obisnuita si ca artistii sunt, de multe ori, neintelesi. Aceste lucruri nu sunt departe de adevar, avand in vedere ciudateniile de care au fost in stare unii dintre cei mai mari pictori din toate timpurile.

Google lanseaza unul dintre cele mai importante update-uri pentru Chrome din ultima vreme

Chrome 87 nu este update-ul obisnuit al browser-ului care domina piata, ci aduce, conform Google, cel mai mare progres de performanta din ultimii ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )