Libnet.ro
UNICEF

18:15

Black Friday: cat vor cheltui romanii pe net in 2017

Playtech Playtech,
Black Friday: cat vor cheltui romanii pe net in 2017

Black Friday e cel mai important eveniment de comert online si offline. Pana sa vedem cifrele pentru 2017, iata cateva estimari pentru e-commerce. Black Friday genereaza cele mai mari vanzari din an, motiv pentru care magazinele online investesc mult in infrastructura. Aceeasi infrastructura, dar si renumele pe care si-l fac de Black Friday, le ajuta []. continuă pe Playtech

Ce buget si-au alocat romanii pentru achizitiile de Black Friday

Romanii din mediul urban sunt cei mai interesati de Black Friday, mai exact 71% dintre acestia sustin ca vor achizitiona ceva pe 17 noiembrie. Dintre acestia, un procent de 43% nu s-au decis ce vor si isi vor face lista de cumparaturi in functie de ofertele pe care le vor gasi.

BLACK FRIDAY 2017. Cadouri ieftine de Black Friday

Device-urile sunt numai bune de cadouri mai ales ca se apropie Black Friday. De multe ori nu putem lasa munca la birou. Asa ca daca nu putem scapa de ea, macar sa o facem cat mai usoara. Ce.

Alerta de BLACK FRIDAY! Toti romanii trebuie sa fie atenti la acest detaliu

Riscul de fraudare a informatiilor bancare phishing) detinute de catre posesorii unor astfel de instrumente de plata creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, dar si.

Black Friday 2017. Cum te feresti de tepe de Vinerea Neagra

Magazinele online din Romania vor da drumul celor mai mari reduceri din an si promit gadgeturi mai ieftine si cu 90% fata de pretul normal. Importata din Statele.

eMAG reduceri combine frigorifice. 10 oferte-bomba inainte de Black Friday 2017

EMAG reduceri combine frigorifice. Au mai ramas numai 3 zile pana la Black Friday 2017, iar magazinul online emag. ro se pregateste de ziua marilor reduceri. Cei care nu vor sa astepte pana vineri pot profita de cele mai bune oferte inainte de Black Friday 2017.

Cati romani vor cumpara de Black Friday

Black Friday 2017 a atras atentia, asta e cert, si deja aflam din diverse studii cati oameni sunt dispusi sa cheltuiasca bani pe noutati inainte de Craciun. Black Friday este la a saptea editie si, fata de 2012, 79% din romani stiu de evenimentul. in urma cu cinci ani doar 27% stiau. Datele au fost [].

Cum sa nu iei teapa de BLACK FRIDAY. Mare atentie la practicile inselatoare

Magazinele online din Romania vor da drumul celor mai mari reduceri din an si promit gadgeturi mai ieftine si cu 90% fata de pretul normal. Importata din Statele Unite.

Black Friday la eMAG: cate sute de mii de produse vor fi

Black Friday la eMAG va fi pe 17 noiembrie. Magazinul a anuntat ca va avea sute de mii de produse. Acum e momentul unor anunturi suplimentare. Black Friday a ajuns la a saptea editie si, fata de 2012, 79% din romani stiu de evenimentul. in urma cu cinci ani doar 27% stiau, a explicat eMAG [].

Black Friday la eMAG: cate sute de mii de produse vor fi in oferta

Black Friday la eMAG va fi pe 17 noiembrie. Magazinul a anuntat ca va avea sute de mii de produse. Acum e momentul unor anunturi suplimentare. Black Friday a ajuns la a saptea editie si, fata de 2012, 79% din romani stiu de evenimentul. in urma cu cinci ani doar 27% stiau, a explicat eMAG [].

De Black Friday tranzactiile online in Romania se vor dubla comparativ cu 2016

Dincolo de cumparaturi, Black Friday este si momentul care defineste cum va merge business-ul magazinelor online in anul ce urmeaza. Potrivit statisticilor varful vanzarilor de Black Friday este direct proportional cu directia de crestere a vanzarilor comerciantilor pentru anul urmator.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )