Libnet.ro
UNICEF

14:00

Black Friday, ContentSpeed: 35% dintre comenzi au provenit din Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Black Friday, ContentSpeed: 35% dintre comenzi au provenit din Bucuresti

Prima etapa a Black Friday 2014 s-a incheiat si ContentSpeed, agentie de eCommerce full service, a analizat preferintele romanilor pentru marele eveniment al reducerilor. ITC-ul a atras 70% din vanzarile totale. continuă pe Wall-Street Ro

elefant.ro a inregistrat peste 35.000 de comenzi de Black Friday. Cartea presedintelui Iohannis a fost printre cele mai cautate produse

In acest an, de Black Friday, elefant. ro a inregistrat peste 35. 000 de comenzi, cele mai cerute produse fiind ceasurile, parfumurile, produsele home-deco si jucariile. Cartea presedintelui Klaus Iohannis, Pas cu pas, a fost comandata in format digital de peste 2. 000 de romani.

Black Friday: Klaus Iohannis, record de vanzari si pe elefant.ro - 2.000 de exemplare digitale au fost vandute

N acest an, de Black Friday, elefant. ro a inregistrat peste 35. 000 de comenzi, cele mai cerute produse fiind ceasurile, parfumurile, produsele home-deco si jucariile. Cartea Presedintelui Klaus Iohannis, Pas cu pas, a inregistrat si ea un record absolut in vanzari, peste 2. 000 de exemplare digitale fiind achizitionate de romani.

FOTO Barladenii au incins internetul cu comezile on line de Black Friday. Care au fost cele mai neobisnuite comenzi

Tiruri intregi de produse comandate on line de barladeni au fost distribuite deja destinatarilor. Numai o singura firma de curierat rapid a distribuit in Barlad doua tiruri de produse.

Black Friday 2014: Klaus Iohannis a fost cel mai cautat autor, stabilind un record de vanzari

Black Friday 2014 s-a derulat si la elefant. ro. Printre miile de produse la reducere, cartea Pas cu pas a lui Klaus Iohannis a fost adevarata vedeta a sarbatorii reducerilor. Black Friday 2014 le-a adus celor de la elefant. ro mii de comenzi pentru cartea Pas cu pas a lui Klaus Iohannis. Romanii au comandat 2. 000 de exemplare digitale a cartii presedintelui Romaniei. Mai mult, intr-o singura zi magazinul a reusit sa vanda 100. 000 de carti tiparite si digitale, ajungand per total [].

Valoarea tranzactiilor la Okazii.ro a crescut cu 132% de Black Friday

Inca din prima zi a campaniei Black Friday, numarul vizitatorilor unici pe platforma Okazii. ro a fost dublu fata de o zi obisnuita, 32% din trafic provenind de pe dispozitivele mobile, iar valoarea tranzactiilor realizate pe site a avut o crestere de 132%, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Black Friday 2014: F64, vanzari de peste 13 milioane de lei

F64 a sarbatorit Black Friday 2014 cu reduceri la aparate foto entry-level si profesionale, dar in oferta au fost incluse telefoane si tablete. Unul dintre cele mai mari magazine foto-video din Europa de Sud-Est a vandut in campania Black Friday 2014.

MarketOnline a vandut de peste doua milioane euro de Black Friday

Magazinul MarketOnline. ro a vandut in cele trei zile ale campaniei de Black Friday in valoare de 9 milioane lei, cele mai cautate produse fiind televizoarele cu diagonale mari, laptopurile, electrocasnice si articolele de ingrijire personala. Compania spune ca 80% dintre stocuri s-au terminat in prima zi, iar valoarea medie a comenzii a crescut cu 30% fata de 2013.

Black Friday, etapa a II-a! AnveloSHOP continua sa reduca preturile la anvelope

Black Friday, etapa a II-a! AnveloSHOP continua sa reduca preturile la anvelope Din 27 noiembrie 2014 si pana Vineri, 28 noiembrie inclusiv), magazinul online AnveloSHOP intra in etapa a 2-a a promotiei Black Friday.

Record de vanzari in afiliere de Black Friday: 40.000.000 de lei prin Profitshare

Bucuresti, 21 noiembrie clientii asteptau cu sufletul la gura reducerile masive de Black Friday anuntate de magazinele online. Cu sufletul la gura stateau si membrii retelei de marketing afiliat Profitshare, care in 72 de ore au fost partasi la generarea unui volum ametitor de vanzari pentru magazinele partenere: aproape 40. 000 lei!.

Bilant Black Friday la PayU: de doua ori mai multe tranzactii fata de anul trecut

Anul acesta de Black Friday s-a inregistrat o dinamica foarte mare fata de anul trecut in ceea ce priveste modalitatile de plata alese, cele alternative dublandu-se fata de anul trecut. Numarul tranzactiilor s-a dublat fata de evenimentul Black Friday.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )