Libnet.ro
UNICEF

19:00

Black Friday la eMAG: peste 3,5 milioane de produse cu reduceri de 270 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Black Friday la eMAG: peste 3,5 milioane de produse cu reduceri de 270 milioane de lei

Premiera: oferta de anul acesta include un autoturism GTC4 Lusso cu o reducere de 45. 000 de euro * Compania a investit 3 milioane de euro in servere, servicii de hosting, cloud si dezvoltare Retailerul online eMAG va des-fasura Black Friday pe 15 noiembrie, pentru anul acesta pregatind cea mai variata gama de produse de pana acum, dupa cum a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, Iulian Stanciu, CEO eMAG. Domnia sa a precizat: Black Friday este cel mai bun moment din an pentru shopping. Interesul clientilor este mare anul acesta, ii asteptam cu o oferta foarte variata si surprize pe parcursul intregii zile. Avem 3. 000 de produse cu reduceri totale de 270 de milioane de lei, oferite de eMAG si de 8. 000 de comercianti din Marketplace. Potrivit estimarilor de anul acesta, clientii vor realiza comenzi totale in valoare de 500 de milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Black Friday la eMAG: produsul surpriza cu reducere de 45.000 euro

EMAG a dezvaluit primele produse de Black Friday. Si, in 2019, se duce catre ziua aceea cu o reducere imensa: 45. 000 de euro. Asta la pachet cu toate miile de produse pe care le va avea. eMAG.

eMag deschide un nou showroom, chiar cu o zi inainte de Black Friday

Pe 14 noiembrie, cu doar o zi inainte de Black Friday, eMAG va inaugura un nou showroom, cu o suprafata de aproximativ 500 de metri patrati unde vor fi expuse 1. 000 de produse, cu o zona speciala 15 top products dedicata celor mai noi produse ale momentului.

Black Friday la eMAG vine cu un anunt surpriza pe ultima suta de metri

EMAG a anuntat deja ca va avea campanie de Black Friday pe 15 noiembrie. Dar acum a venit cu un anunt nou. Pregateste inaugurarea unui showroom fix cu o zi inainte de ziua reducerilor. Pe 14.

BLACK FRIDAY: PC Garage anunta reduceri pentru sute de produse

PC Garage, anunta inceputul campaniei Black Friday din data de 15 noiembrie, in cadrul careia va oferi reduceri substantiale la sute de produse din categoriile Gaming, Componente, Laptopuri si Telefoane, se arata intr-un comunicat emis Redactiei noastre.

BLACK FRIDAY PE AUTOVIT.RO: Peste 100 de autoturisme au discount-uri de pana la 40%

Autovit. ro pregateste trei zile de Black Friday pentru cei care vor sa isi cumpere o masina de pe cea mai mare platforma online din tara noastra destinata comercializarii de autoturisme noi si rulate, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Black Friday pe Autovit.ro: Peste 100 de autoturisme au discount-uri de pana la 40%

Autovit. ro pregateste trei zile de Black Friday pentru cei care vor sa isi cumpere o masina de pe cea mai mare platforma online din Romania destinata comercializarii de autoturisme noi si rulate. Pentru ca este o decizie importanta, consumatorii nu.

eMAG Black Friday - Ce reduceri promite compania si care este cel mai scump produs

EMAG organizeaza Black Friday pe 15 noiembrie si promite ca va avea in oferta 3,5 milioane de produse, cu reducei medii de 34-35%. Compania va avea in oferta si un de 263. 000 de euro, insa produsele de volum vor fi smartphone-urile 120. 000 de bucati) si televizoarele 70. eMAG promite ca 99% dintre produse vor ajunge la clienti pana la 28 noiembrie. De data asta eMAG va vinde si vouchere de cafea la Starbucks. eMAG vinde cel mai mult de Black Friday dintre companiile romanesti, dar produsele cele mai interesante se epuizeaza in 2-3 minute.

Cu asa oferte la eMAG, nici nu mai tii cont ca urmeaza Black Friday

EMAG s-a laudat cu o multime de surprize de Black Friday. Cum ar fi sa iei doua cafele Starbucks la pret de una? Dar un pentru care nu ai bani? Din fericire, sunt si produse pe care ti.

eMAG Black Friday 2019 e aproape aici. Televizor 4K sub 900 de lei

EMAG Black Friday 2019 este dupa colt, dar magazinul online emag. ro are deja reduceri excelente la diferite produse, inclusiv la televizoare cu rezolutia 4K Ultra HD.

BLACK FRIDAY 2019. Vedeta evenimentului, un redus cu 45.000 de euro

Reprezentantii eMag estimeaza vanzari de peste 500 de milioane de lei, cu ocazia Black Friday din acest an, eveniment de shopping programat sa aiba loc pe data de 15 noiembrie, in timp ce.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )