Libnet.ro
UNICEF

19:00

Black Friday la eMAG: reduceri la electrocasnice pentru romani cu bani

Playtech Playtech,
Black Friday la eMAG: reduceri la electrocasnice pentru romani cu bani

Black Friday inseamna, intr-adevar, preturi mici si promotii extrem de avantajoase. La eMAG ai cam din toate categoriile. Exista insa si romani de bani gata, pentru care reducerile se fac. continuă pe Playtech

Black Friday eMAG 2019. 74% - reduceri fabuloase la haine pentru femei si barbati

Black Friday eMAG 2019 a venit cu reduceri uimitoare la haine, incaltaminte, ceasuri si alte accesorii, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

BLACK FRIDAY EMAG. Anunt de ultima ora facut de eMag

BLACK FRIDAY EMAG in dimineata celei mai asteptate zile din an pentru cumparaturi, de Black Friday, foarte multi romani s-au plans ca eMag nu le proceseaza plata cu cardul. BLACK FRIDAY EMAGVreau.

De Black Friday eMAG da-n preturi ca la Cernobil: iPhone la pret de pomana

EMAG baga reducerile alea frumoase pe care le astepti in dimineata zilei de 15 noiembrie. Pana atunci, stim cateva din lista de Black Friday. iPhone la pret bun? Avem. Samsung la pret deosebit? Sigur. Daca n-ai bani de , desigur. Tine cont ca peste noapte site-ul nu mai este activ. Baga in cosul de pe .

De Black Friday, eMag are probleme la plata cu cardul. Ce trebuie sa faci daca nu ai putut plati comanda

In dimineata celei mai asteptate zile din an pentru cumparaturi, de Black Friday, foarte multi romani s-au plans ca eMag nu le proceseaza plata cu cardul.

Black Friday aduce reduceri intre 40% si 80% la Bonami

Vineri 15 noiembrie, Bonami da startul reducerilor de Black Friday. Anul acesta clientii se vor bucura de doua weekenduri cu reduceri, conform traditiei: unul specific pietei romanesti, respectiv 15-17 noiembrie, si cel international, intre 29 noiembrie si 1 decembrie.

Care sunt, de fapt, ofertele Black Friday la eMAG de care trebuie sa profiti

De la 7:25, eMAG a dat drumul campaniei Black Friday. N-a fost una lipsita de probleme, dar cert e ca e una plina cu reduceri. Si exista o categorie de care poate nu stiai, ca ai stat doar pe.

Black Friday la eMAG: 5 televizoare mari pentru romani cu dare de mana

Un televizor mare e visul oricarui roman. Iar de Black Friday ai putea indeplini visul. O diagonala generoasa inseamna experiente mai tari pe Netflix, un meci de FIFA la o calitate.

Black Friday la eMAG: Care au fost produsele vandute in mai putin de 30 de secunde

EMAG a anuntat un nou bilant, la doua ore de la inceperea campaniei de Black Friday 2019. Clientii eMAG au comandat deja peste 750. 00 de produse, cu o valoare de peste 250 de milioane de lei.

Black Friday la Tarom. Ce reduceri are compania

Operatorul aerian Tarom a anuntat ca, in perioada 12 - 17 noiembrie 2019 lanseaza campania de Black Friday, dand startul unor oferte promotionale.

Val de fake news marca PSD. Lia Olguta Vasilescu: Black Friday PNL. Reduceri de 25% la salarii si pensii. Pagina ministrului de Finante a fost clonata

Lia Olguta Vasilescu, sefa de campanie a Vioricai Dancila, a distribuit pe Facebook o postare in care acuza din nou PNL ca taie pensii si salarii, in ciuda faptul ca liberalii au negat categoric ca vor lua masuri de austeritate. De asemenea, pagina de Facebook a ministrului Finantelor, Forin Citu, a fost clonata pentru a se putea posta un mesaj care sugereaza ca PNL va pune impozite romanilor care muncesc in strainatate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2604 seconds )