Libnet.ro
UNICEF

16:45

Black Friday: pe langa electronice si electrocasnice, mai puteti vana promotii si la mobila. Cu ce reduceri vine Mobexpert

Adevărul Adevărul,
Black Friday: pe langa electronice si electrocasnice, mai puteti vana promotii si la mobila. Cu ce reduceri vine Mobexpert

Pentru prima oara, anul acesta Mobexpert adera la conceptul Black Friday. 522;n perioada 29 noiembrie - 1 decembrie 2013, hipermagazinele Mobexpert din Bucuresti, Pitesti, Brasov, Sibiu, Iasi, Suceava si Oradea 523;si asteapta clientii cu reduceri de 50% pentru sute de decoratiuni, covoare, seturi de pat si cadouri de sarbatori. continuă pe Adevărul

Black Friday: pe langa electronice si electrocasnice, puteti vana promotii si la mobila. Cu ce reduceri vine Mobexpert

Pentru prima oara, anul acesta Mobexpert adera la conceptul Black Friday. 522;n perioada 29 noiembrie - 1 decembrie 2013, hipermagazinele Mobexpert 523;si asteapta clientii cu reduceri de 50% pentru sute de decoratiuni, covoare, seturi de pat si cadouri de sarbatori.

2 zile pana la startul campaniei Black Friday

Anul acesta Black Friday ajunge mai devreme in casele romanilor. Zeci de produse cu discounturi de pana la 50% vor fi scoase la oferta, incepand cu 22 noiembrie 2013. CamereDigitale. ro spune start reducerilor cu.

Black Friday 2013: Flanco a facut publica lista ofertelor de Black Friday

Flanco anunta ofertele de Black Friday, ce includ produse lansate in 2013, cu reduceri consistente, la toate categoriile de produse electronice, electrocasnice si IT, evidentiate in topul preferintelor cumparatorilor.

Black Friday 2013 la Okazii.ro, pe 29 noiembrie, de la miezul noptii.

Retailerul online Okazii. ro a anuntat ca in campania de Black Friday 2013 vor fi incluse peste 130. 000 de produse, cu reduceri de pana la 80%. Categoriile de produse incluse in Black Friday Okazii. ro sunt urmatoarele: electronice; electrocasnice; telefoane mobile si smartphones; fashionbeauty; automoto; casa si gradina; sport; carti muzica, jocuri si universul copiilor. Black Friday Okazii. ro este un eveniment adresat tuturor romanilor interesati de shopping inteligent un .

De anul acesta, Black Friday si pentru spectacole!

Campania Black Friday, de la sfarsitul fiecarui noiembrie, devenita deja celebra si in Romania, a depasit faza in care se inscriau in ea doar binecunoscute firme care comercializeaza articole electronice sau electrocasnice. Iata ca amatorii de arta si distractie au oportunitatea de a beneficia de un revelion al reducerilor, prin intermediul BILETOO. ro, singura retea de ticketing din Romania care si-a anuntat participarea la Black Friday, in weekend-ul 22-24 noiembrie, oferind astfel posibilitatea achizitionarii de bilete la preturi reduse cu pana la 75%.

Topul celor mai ravnite gadget-uri si electronice pe care sa nu le ratezi de Black Friday

Desi evenimentul dedicat reducerilor de Black Friday se va organiza atat vinerea aceasta,pe 22 noiembrie, cat si pe 29 noiembrie magazinele online si cele din retailul traditional deja se lanseaza in oferte care mai de care mai tentante. Wall-Street. ro.

BLACK FRIDAY 2013. Reduceri de pana la 99% la evoMag.

EvoMag va oferi reduceri de pana la 99% de Black Friday 2013. Aproape toate categoriile de produse comercializate de evoMag vor avea discounturi, incepand cu 22 noiembrie si peste 12. 500 de produse vor fi vizate de reduceri. evoMag va oferi reduceri la accesorii pentru PC si telefoane de pana la 99%. Echipamentele foto-video si electrocasnice vor avea reduceri de pana la 60%, tabletele, de pana la 50%, telefoanele, televizoarele si monitoarel,e de pana la 40%, iar laptopurile vor avea reduceri .

Black Friday 2013: Barbatii, mai atrasi de reduceri decat femeile. Ce se cauta de Black Friday?

Notorietatea evenimentului Black Friday, anuntat anul acesta pe 22 noiembrie, a crescut pe piata romaneasca. Aproximativ 4,2 milioane de romani si-au manifestat intentia de a face cumparaturi cu ocazia Black Friday, in contextul in care aproximativ 7,4 milioane de romani cunosc semnificatia evenimentului.

Oferte Black Friday: magazinele online s-au deschis la miezul noptii. Lista completa: atentie la reduceri false

Black Friday 2013 incepe in aceasta seara, de la ora 00. 00 la mai multe magazine online, printre care eMAG, evoMAG, PCGarage, QuickMobile sau Oktal. Cumparatorii trebuie sa fie atenti si sa compare ofertele, multe dintre ele fiind inselatoare.

UPDATE Oferte de Black Friday: magazinele online s-au deschis la miezul noptii. Lista completa - atentie la reducerile false

Black Friday 2013 incepe in aceasta seara, de la ora 00. 00 la mai multe magazine online, printre care eMAG, evoMAG, PCGarage, QuickMobile sau Oktal. Cumparatorii trebuie sa fie atenti si sa compare ofertele, multe dintre ele fiind inselatoare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )