Libnet.ro
UNICEF

22:45

Black Friday la lenjerii de pat Cele mai mari reduceri din an

România Liberă România Liberă,
Black Friday la lenjerii de pat Cele mai mari reduceri din an

Black Friday la lenjerii de pat Cele mai mari reduceri din an. continuă pe România Liberă

Joker, filmul cu cele mai mari incasari din istorie: ce venituri impresionante a generat

Lungmetrajul Joker, regizat de Todd Phillips 48 de ani), cu actorii Joaquin Phoenix 44 de ani) si Robert De Niro 76 de ani) in distributie, a devenit filmul cu cele mai mari incasari din istorie.

Cele mai mari catastrofe din istoria flotei Romaniei. Mii de morti si efecte dramatice asupra mediului

Cel mai grav eveniment in care a fost implicata o nava militara romaneasca a avut loc in 1944 si s-a soldat cu 1. 000 de morti. Cel mai mare dezastru civil s-a produs in 1989, in apropiere de Galati, si a dus la moartea a 222 de oameni.

Reduceri ca de Black Friday la aspiratoare, de la eMAG

Daca sunteti in cautarea unui aspirator, in aceasta perioada aveti cateva oferte pe care trebuie sa le studiati la cel mai mare magazin online. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG aspiratoare ca de Black Friday 2019.

eMAG reduceri. Sansa mare inainte de Black Friday 2019: TV cu diagonala 123 cm, sub 1.400 lei

EMAG reduceri televizoare. A mai ramas foarte putin timp pana la Black Friday 2019, insa magazinul online emag. ro are deja oferte incredibile la multe electronice si electrocasnice, inclusiv la televizoare care dispun de cea mai buna rezolutie de pe piata, cea 4K Ultra HD.

De Black Friday, o banca ofera finantare pentru masini electrice cu dobanda 0%

Banca Transilvania ofera in leasing, in perioada de Black Friday, pe 15 noiembrie, 50 de masini electrice cu dobanda de 0% si comision lunar de gestiune zero.

Stii? Cine a fost romanul cu cele mai multe crime din istorie

Cand vine vorba despre cei mai mari criminali in serie din Romania, el ocupa un loc fruntas. Vasile Tcaciuc a fost supranumit, pe buna dreptate, macelarul din Iasi. Totul a inceput in anul 1935, cand.

Pensii mai mari pentru acesti romani. PSD ofera bani la final de guvernare. Cine va beneficia de aceste mariri

PSD pluseaza la final de guvernare si ofera pensii mai mari pentru acesti romani. Cine va beneficia de mariri? PSD ofera pensii mai mari pentru acesti romani Desi Fondul Monetar International a avertizat guvernul Dancila ca noua lege a pensiilor si promisiunile fata de cetatenii aflati la a doua tinerete reprezinta un risc in ceea .

Cele mai adanci temeri ale vanatorilor de fantome. Ce anume ii sperie cel mai tare: Nu mortii sunt cei infricosatori

Intrebati despre povesti de groaza intalnite in munca lor, cercetatori ai fenomenelor paranormale si vanatori de fantome au facut o dezvaluire neasteptata: nu entitatile, spiritele sau demonii sunt cele care le provoaca cele mai adanci temeri.

Cele mai consumate droguri in lume si cum le-au descoperit cercetatorii

Orice politici dure anti-drog ar avea tarile, asta nu inseamna ca sunt curate de droguri. Asa ca pe cercetatori i-a preocupat altceva: care sunt cele mai consumate substante? Zeci de.

Joaquin Phoenix a improvizat una dintre cele mai neasteptate si ciudate scene din Joker. Membru al echipei: Am fost fascinati VIDEO

Actorul Joaquin Phoenix 45 de ani) a improvizat una dintre cele mai ciudate scene din Joker, a dezvaluit un membru al echipei de productie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )