Libnet.ro
UNICEF

00:07

Black Friday la Okazii.ro 150; Valoarea tranzactiilor a crescut cu 132%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Black Friday la Okazii.ro 150; Valoarea tranzactiilor a crescut cu 132%

Peste 2800 de magazine online si vanzatori independenti din toata tara au avut oferte in campania de Black Friday 2014, valoarea totala a reducerilor de pret depasind 3,7 milioane de euro, pe platforma Okazii. ro . continuă pe Wall-Street Ro

Black Friday Digi Mobil 150; 6 luni gratuite la abonamentul Optim Nelimitat

RCS RDS organizeaza in perioada 27 noiembrie 1 decembrie, Black Friday Digi Mobil si ofera o reducere de 100% la plata abonamentului Optim Nelimitat pentru 6 luni, persoanelor fizice care isi porteaza numarul de telefon in.

Black Friday la evoMAG.ro: comanda medie a fost de 844 de lei

Black Friday 2014 a fost intampinat cu mult mai mult interes din partea clientilor in comparatie cu anii trecuti. Marturie stau sumele cheltuite cu aceasta ocazie. Vanzarile totale inregistrate de evoMAG in cele trei zile cat a durat aceasta campanie de reduceri, au urcat la peste 2 milioane de euro.

Black Friday: Klaus Iohannis, record de vanzari si pe elefant.ro - 2.000 de exemplare digitale au fost vandute

N acest an, de Black Friday, elefant. ro a inregistrat peste 35. 000 de comenzi, cele mai cerute produse fiind ceasurile, parfumurile, produsele home-deco si jucariile. Cartea Presedintelui Klaus Iohannis, Pas cu pas, a inregistrat si ea un record absolut in vanzari, peste 2. 000 de exemplare digitale fiind achizitionate de romani.

elefant.ro a inregistrat peste 35.000 de comenzi de Black Friday. Cartea presedintelui Iohannis a fost printre cele mai cautate produse

In acest an, de Black Friday, elefant. ro a inregistrat peste 35. 000 de comenzi, cele mai cerute produse fiind ceasurile, parfumurile, produsele home-deco si jucariile. Cartea presedintelui Klaus Iohannis, Pas cu pas, a fost comandata in format digital de peste 2. 000 de romani.

Valoarea tranzactiilor la Okazii.ro a crescut cu 132% de Black Friday

Inca din prima zi a campaniei Black Friday, numarul vizitatorilor unici pe platforma Okazii. ro a fost dublu fata de o zi obisnuita, 32% din trafic provenind de pe dispozitivele mobile, iar valoarea tranzactiilor realizate pe site a avut o crestere de 132%, potrivit unui comunicat remis redactiei.

MarketOnline a vandut de peste doua milioane euro de Black Friday

Magazinul MarketOnline. ro a vandut in cele trei zile ale campaniei de Black Friday in valoare de 9 milioane lei, cele mai cautate produse fiind televizoarele cu diagonale mari, laptopurile, electrocasnice si articolele de ingrijire personala. Compania spune ca 80% dintre stocuri s-au terminat in prima zi, iar valoarea medie a comenzii a crescut cu 30% fata de 2013.

Bilant Black Friday la PayU: de doua ori mai multe tranzactii fata de anul trecut

Anul acesta de Black Friday s-a inregistrat o dinamica foarte mare fata de anul trecut in ceea ce priveste modalitatile de plata alese, cele alternative dublandu-se fata de anul trecut. Numarul tranzactiilor s-a dublat fata de evenimentul Black Friday.

Black Friday 2014: Cele mai mari vanzari F64 au fost in primele 24 de ore

Black Friday 2014 s-a incheiat pentru mai toate magazinele duminica, 23 noiembrie. F64 isi prezinta cifrele si produsele de interes pentru clienti. Black Friday 2014 a inceput la F64 in noaptea de 21 noiembrie. in primele 24 ore, pe F64. ro au fost 284. 613 vizitatori si vanzari de 9 milioane de lei. Pana la finalul weekend-ului valoarea vanzarilor avea sa creasca la aproape 13 milioane de lei. Cele mai populare produse au fost DSRL-urile Nikon D7100 si Canon 650D. in orele [].

Record de vanzari in afiliere de Black Friday: 40.000.000 de lei prin Profitshare

Bucuresti, 21 noiembrie clientii asteptau cu sufletul la gura reducerile masive de Black Friday anuntate de magazinele online. Cu sufletul la gura stateau si membrii retelei de marketing afiliat Profitshare, care in 72 de ore au fost partasi la generarea unui volum ametitor de vanzari pentru magazinele partenere: aproape 40. 000 lei!.

Black Friday 2014 a venit cu vanzari mari pentru Flanco, dar sunt sub asteptari

Black Friday 2014 a adus vanzari mai mari tuturor magazinelor, dar Flanco se poate sa se fi grabit cu estimarea de vanzari.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )