Libnet.ro
UNICEF

16:45

Black Friday cu reduceri de pana la 90%. Ce mai promite Fashion Days

Playtech Playtech,
Black Friday cu reduceri de pana la 90%. Ce mai promite Fashion Days

Fashion Days incepe anul acesta Black Friday mai devreme, pe 15 noiembrie. O sa ai acces la reduceri prin aplicatie. Reducerile vor varia, dar cele mai mari vor ajunge pana la 90%. Daca ai. continuă pe Playtech

Black Friday 2018 la FashionDays: Incepe de joi, reduceri de pana la 90%

FashionDays va incepe Black Friday 2018 inca de joi, 15 noiembrie, in jurul orei 19:00 in aplicatia mobila, astfel incat primii clienti sa isi primeasca produsele inca de vineri, anunta oficialii companiei. Business-ul va avea cele mai mari reduceri.

Ghidul suprem de Black Friday de la eMAG ca sa prinzi super reduceri

EMAG a pus Black Friday cu o saptamana mai devreme. Desi alte magazine deja au reduceri in campanie, magazinul isi mentine strategia: o singura zi pentru toate reducerile pe care le are.

Black Friday 2018 la evoMAG. A doua runda de reduceri, cu mai multe optiuni de plata in rate

Black Friday 2018 a inceput pe 1 noiembrie la evoMAG si de astazi continua cu runda a doua de reduceri, pana pe 15 noiembrie. Astfel de campanii de reduceri constituie argumente puternice pentru care tot mai multi romani opteaza pentru plata in rate.

Black Friday 2018 la Telekom: reduceri de pana la 75% la telefoane si Internet 4G Nelimitat de la 5 euro/luna

T elekom Romania anunta derularea campaniei de Black Friday in perioada 12-25 noiembrie 2018, cu discounturi de pana la 75% la peste 100 de modele de telefoane care pot fi achizitionate atat pe site-ul companiei, cat si din magazinele Telekom si ale.

Black Friday 2018: Fashion Days spune ca va avea 1,5 milioane de articole vestimentare n oferta si totul va dura 36 de ore

Fashion Days, unul dintre cei mai mari retaileri online de pe piata locala, anunta ca Black Friday va incepe joi seara si va tine 36 de ore, stocul promis fiind cu 50% mai mare decat anul trecut. Compania spune ca va avea in oferta geci cu discount de peste 80% si ceasuri cu reducere de 60%.

Black Friday 2018 la eMAG: cum prinzi produsele dorite

Black Friday 2018 la eMAG se va tine si anul acesta in luna noiembrie si ar trebui sa te astepte cele mai bune oferte si reduceri din an. Dar, ca sa fii sigur ca n-ai probleme in timpul.

Oferte Digi Mobil inainte de Black Friday: Huawei la 200 lei, Samsung la 191 lei

Digi Mobil n-a anuntat inca nimic de Black Friday, dar are cateva oferte excelente. De exemplu, cumperi cel mai tare telefon Huawei cu doar 200 de lei. Cum e posibil? Digi Mobil promite oferte la.

Care e legea in Romania in cazul reducerilor masive de Black Friday

Black Friday va fi pe 16 noiembrie. Sunt insa magazine care au pornit mai devreme. Toate acestea trebuie sa respecte insa legislatia. La acest capitol, iata cum sta Romania. Practicile.

eMAG asteapta sa vanda de 400 milioane lei de Black Friday

In oferta din acest an, eMAG va avea 3 milioane de produse si reduceri totale de 220 de milioane lei *Compania a investit 2,5 milioane euro in servere, servicii de hosting si cloud Retailerul online eMAG a pregatit reduceri de 220 de milioane de lei de Black Friday, care va avea loc pe 16 noiembrie, potrivit anuntului facut ieri de Iulian Stanciu, CEO eMAG, care spune ca societatea si cei peste 6. 000 de selleri din Marketplace participanti in aceasta promotie pun la dispozitia clientilor 3 milioane de produse.

Black Friday 2018 la Telekom: Ce telefoane gasesti la pret mai mic in oferta operatorului german

Telekom Romania anunta derularea campaniei de Black Friday in perioada 12-25 noiembrie 2018, cu discounturi de pana la 75% la peste 100 de modele de telefoane care pot fi achizitionate atat pe site-ul companiei, cat si din magazinele Telekom si ale partenerilor, impreuna cu abonamentele cu minute nationale nelimitate siinternet 4G nelimitatpe bunede la 5 euro pe luna.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )