Libnet.ro
UNICEF

11:45

BLACK FRIDAY. S-a dat startul celor mai mari reduceri din an. Ce oferte pot gasi romanii

Antena3 Antena3,
BLACK FRIDAY. S-a dat startul celor mai mari reduceri din an. Ce oferte pot gasi romanii

S-a dat startul celor mai mari reduceri din an. Black Friday este cel mai asteptat eveniment de cumparaturi, iar batalia cea mare se da in mediul online, unde deja au apa. continuă pe Antena3

eMAG Black Friday 2019 telefoane. Suna reducerile: Samsung vs Huawei vs Apple!

EMAG Black Friday 2019 telefoane. Siteul emag. ro a dat startul celor mai mari reduceri din an vineri, 15 noiembrie. Nu mai putin de 3,5 milioane de produse sunt scoase la vanzare, inclusiv telefoane cu redueri uriase.

BLACK FRIDAY. SITE-URILE CU CELE MAI BUNE OFERTE si cele mai mari REDUCERI de Black Friday 2019

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV. Black Friday 2019 la eMAG are loc pe 15 noiembrie. Black friday a.

Black Friday la SensoDays - branduri premium la cele mai bune preturi

Pe tot parcursul anului, SensoDays iti aduce mii de produse Home Deco de la cele mai apreciate branduri premium de peste tot din lume. Acum, de Black Friday te poti bucura de aceste produse de 5* la pret de 3*.

BLACK FRIDAY 2019. A inceput ziua cu cele mai mari reduceri din an. Ce avertisment au specialistii pentru clientii ademeniti de oferte(VIDEO)

Black Friday 2019, cunoscut si sub numele de Vinerea neagra a preturilor, a inceput oficial, in vineri dimineata. Este cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului. Multe magazine, in special online, au.

Black Friday la eMAG: Care au fost produsele vandute in mai putin de 30 de secunde

EMAG a anuntat un nou bilant, la doua ore de la inceperea campaniei de Black Friday 2019. Clientii eMAG au comandat deja peste 750. 00 de produse, cu o valoare de peste 250 de milioane de lei.

Black Friday 2019 la eMAG: ce reduceri pregateste cel mai mare retailer online din Romania

Anul acesta, eMAG organizeaza cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului pe 15 noiembrie. in cadrul unui eveniment organizat la Commons Unirii, reprezentantii companiei au vorbit despre strategia pe care o vor adopta pentru Black Friday.

eMAG Black Friday 2019. Cuptoare ca sa gatesti cele mai bune sarmale si fripturi de Craciun

EMAG Black Friday 2019 cuptoare incorporabile. A inceput valul 2 din Vinerea Neagra, iar emag. ro are oferte de zile mari la cuptoare, aragaze si cuptoare cu microunde.

BLACK FRIDAY EMAG. Anunt de ultima ora facut de eMag

BLACK FRIDAY EMAG in dimineata celei mai asteptate zile din an pentru cumparaturi, de Black Friday, foarte multi romani s-au plans ca eMag nu le proceseaza plata cu cardul. BLACK FRIDAY EMAGVreau.

Black Friday la eMAG: anvelope de iarna de la cele mai tari marci

Desi afara e inca vreme frumoasa, iarna se apropie rapid. Pentru asta vei avea nevoie de anvelope de iarna pentru masina ta. Black Friday la eMAG ar putea fi ziua ideala sa ti le.

Black Friday la eMAG: reducere masiva la Samsung si anvelope de la 100 lei

Mai sunt cateva ore in care poti adauga produse in cos. Apoi, eMAG inchide taraba si mai deschide in dimineata de Black Friday. Ca sa-ti fie mai usor, am obtinut opt produse pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )