Libnet.ro
UNICEF

06:00

Black Friday: telefoane vechi pe care inca le poti cumpara

Playtech Playtech,
Black Friday: telefoane vechi pe care inca le poti cumpara

Black Friday este foarte aproape, iar in cazul in care va doriti un nou telefon, merita sa va orientati si asupra unor modele vechi. Black Friday este ocazia perfecta de a va schimba telefonul mobil. in cazul in care vreti sa optati pentru unul dintre cele mai noi modele, aveti la dispozitie o gama extrem []. continuă pe Playtech

Black Friday 2016 la eMAG: cinci telefoane pe care sa le vanezi de Black Friday

Black Friday 2016 la eMAGincepe pe 18 noiembrie, insa poti gasi reduceri generoase si in aceasta perioada. Printre dispozitivele care beneficiaza de promotii in aceasta perioada, se numara o multime de telefoane premium. Noi am selectat cateva dintre cele mai interesante oferte pe care eMAG ti le ofera de Black Friday 2016. De asemenea, gasesti [].

WatchShop: Romanii ar putea cumpara ceasuri in valoare totala de 160.000 de euro de Black Friday

WatchShop. ro , magazin online de ceasuri si accesorii dedicat barbatilor, estimeaza ca va vinde online romanilor ceasuri in valoare totala de aproximativ 160. 000 de euro de Black Friday anul acesta, in crestere cu 20% fata de 2015.

Black Friday 2016: absolut totul despre Vinerea Neagra a reducerilor

EMAG Black Friday 2016 incepe pe 18 noiembrie. Totusi, Black Friday 2016 nu inseamna doar reduceri eMAG, ci si oferte de la majoritatea magazinelor din Romania. Despre Black Friday 2016, aflati din randurile de mai jos. Am strans toate informatiile despre Black Friday la eMAG, dar si la alte magazine. Acest articol va fi actualizat [].

Ce trebuie sa stii despre Black Friday: de la preturi pana la inselaciunile hackerilor

Black Friday aduna la un loc magazinele pentru o campanie imensa de reduceri. Evenimentul nu este insa pur si lipsit de probleme, iar cateva pot fi prevazute.

Estimari de Black Friday: crestere cu 60% a tranzactiilor online

Odata cu Black Friday, oamenii s-au obisnuit sa platesca mai des online si sa comande produsele prin internet, decat sa se duca in magazin. Anul acesta, cresterea numarului tranzactiilor va fi considerabila.

Black Friday: eMAG are reduceri inainte de Vinerea Neagra

Black Friday la eMAG este pe 18 noiembrie, insa retailerul ofera reduceri considerabile si in aceasta perioada. Black Friday 2016 la eMAG va fi in ziua de 18 noiembrie, insa magazinul online are oferte bune si pe parcursul acestor zile. Printre dispozitivele care beneficiaza de promotii pe parcursul saptamanii se numara telefoanele Asus si Huawei, [].

Mirajul Black Friday: de ce cresc preturile inainte de Vinerea Neagra

Un nou an, un nou Black Friday si aceeasi curiozitate: de cresc preturile inainte de evenimentul reducerilor. Ai putea crede ca magazinele conlucreaza pentru a fura de la popor si a-si indesa in propriul buzunar. Desigur, suna a teorie valabila, daca intram in sfera conspiratiilor. Altfel, exista o explicatie pentru aceste modificari. Black Friday va [].

Piatraonline: Reduceri de pana la 80% la 20.000 mp de piatra naturala cu ocazia Black Friday

Rock Star Construct, compania care opereaza sub brandul Piatraonline, anunta pentru vineri, de Black Friday, reduceri de pana la 80% la materiale din piatra naturala, produse in valoare totala estimata de peste 350. 000 euro.

Retailerul online Fashion Days vrea sa isi dubleze vanzarile de Black Friday din acest an si promite reduceri de pana la 90%

Magazinul online Fashion Days a anuntat ca organizeaza campania de reduceri Black Friday pe data de 18 noiembrie, cand estimeaza ca va inregistra vanzari de doua ori mai mari fata de anul trecut. De asemenea, retailerul anunta ca va avea in oferta peste 700. 000 de produse de imbracaminte, incaltaminte, accesorii si produse pentru casa si discounturi de pana la 90%.

Black Friday la FashionUP: vanzari estimate la 10 milioane de lei si preturi reduse la peste 60.000 de produse

Black Friday este cea mai buna perioada din an pentru shopping, mai ales cand vine vorba de fashion. Preturile sunt reduse, gamele de produse sunt suplimentate, iar apropierea sarbatorilor de iarna aduce o energie in plus ceea ce face ca evenimentul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )