Libnet.ro
UNICEF

01:05

Black Friday Theater Event, la Tony Bulandra. Ce piesa poate fi urmarita cu reducere exploziva

Adevărul Adevărul,
Black Friday Theater Event, la Tony Bulandra. Ce piesa poate fi urmarita cu reducere exploziva

Teatrul Tony Bulandra din Targoviste tine pasul cu moda reducerilor de Black Friday. Institutia culturala ii ademeneste pe iubitorii teatrului cu reduceri in aceasta perioada. continuă pe Adevărul

Black Friday la eMAG: televizoarele pe care sa le iei cu pret mai mic

Black Friday la eMAG a venit si cu oferte excelente la televizoare. Am ales cea mai noua tehnologie ca sa ai cea mai buna imagine. Iata ce ai la indemana. Poate ca vrei, poate ca nu vrei.

Black Friday la eMAG: pe ce au spart romanii banii in primele 3 ore

Poate uiti in ce tara traiesti, asa ca uite niste statistici eMAG de Black Friday ca sa stii. in primele trei ore de Black Friday, eMAG a vandut de peste 230 de milioane de lei. Black.

eMAG Black Friday iti aduce super reduceri la Durex

EMAG a dat de Black Friday mii de produse la pret mai mic. Printre atatea laptopuri, telefoane sau electrocasnice poate c-am pierdut din vedere unele produse mai utile. Listele cu laptopuri,.

eMAG Black Friday 2018: Ce s-a vandut cel mai bine in primele ore si de unde au venit cumparatorii

Produse pentru casa, electrocasnice mici, televizoare si telefoane - acestea sunt produsele aflate in topul vanzarilor la eMAG , dupa primele cateva ore de Black Friday, dupa cum se poate vedea in imaginea de mai jos. La ora 9. 45, cele mai vandute.

Black Friday la eMAG: 5 telefoane Samsung pentru toate bugetele posibile

Samsung are telefoane cam pentru toate bugetele. Daca vrei sa-ti iei un nou smartphone, Black Friday la eMAG poate fi un prilej bun pentru achizitie. Samsung Galaxy Note 9 este smartphone-ul cel.

Black Friday la eMAG: reduceri la produse de ingrijire personala

De Black Friday, eMAG vine cu reduceri ademenitoare la o gama larga de produse. Daca esti in cautarea unor produse de ingrijire personala, nu vei fi dezamagit. Poate ca vrei un parfum,.

BLACK FRIDAY 2018. Seful ANPC: E greu de spus cat de oneste sunt preturile de Black Friday. Deja avem reclamatii

Este greu de spus cat de oneste sunt preturile practicate de comercianti in timpul promotiei Black Friday, iar consumatorii trebuie sa fie foarte atenti, a declaratpresedintele.

BLACK FRIDAY 2018 EMAG. Veste-soc de BLACK FRIDAY de la Emag

BLACK FRIDAY 2018 EMAG Valoarea comenzilor inregistrate de eMag, in prima ora de Black Friday, a ajuns la 130 de milioane de lei, cu 40% mai mult fata de acelasi interval din 2017, potrivit datelor comunicate.

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018. Veste importanta in aceste momente despre BLACK FRIDAY 2018

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018 Compania procesatoare de plati online cu cardul - PayU - va analiza pe tot parcursul zilei de vineri, in timp real, evolutia tranzactiilor de Black Friday. BLACK FRIDAY 2018 lai.

Black Friday 2018 eMAG: Cat costa cea mai scumpa masina vanduta de Black Friday

EMAG a doborat o serie de recorduri cu ocazia acestui Black Friday, comenzile inregistrate in prima ora de la startul campaniei fiind cu 40% mai numeroase decat in cadrul Black Friday 2017.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )