Libnet.ro
UNICEF

00:07

Black Friday de toamna la eMAG: Liviu Dragnea s-a interesat daca se dau si reduceri la pedepse

România Liberă România Liberă,
Black Friday de toamna la eMAG: Liviu Dragnea s-a interesat daca se dau si reduceri la pedepse

Dupa mai bine de 15 luni la mititica, Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD, a capatat, potrivit c. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, pedepsit in inchisoare. Ce a patit fostul lider PSD din cauza interviului dat la Realitatea Plus

Interviul acordat de Liviu Dragnea pentru Realitatea Plus din inchisoare nu a ramas fara repercursiuni. Fostul lider al PSD a fost pedepsit si suporta consecintele si astazi. Liviu Dragnea, pedepsit aspru in puscarie. Ce a patit fostul lider al PSD dupa interviul acordat Realitatea Plus Liviu Dragnea a fost pedepsit dupa ce a acordat un .

Ultima ora. Unde le-a cerut Liviu Dragnea judecatorilor sa il lase sa munceasca: I s-a acrit de atata lene in puscarie

Contrar ultimelor informatii aparute in presa cu privire la pedepsele aspre aplicate lui Liviu Dragnea, gazetarul Radu Banciu vine cu informatii socante despre viata buna pe care fostul lider PSD o are la penitenciarul din Rahova. Acesta sustine ca ar duce-o ca un Pasa, ba chiar ca ar avea sansa sa aiba din nou un .

Radu Banciu: Liviu Dragnea cica ar duce-o ca un pasa la Rahova. Cum o fi sa cobori in pivinta neamului si sa ti se spuna dintr-odata ca trebuie sa porti masca? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre situatia lui Liviu Dragnea, care le-a cerut judecatorilor sa ii permita sa munceasca. Jurnalistul a amintit si de te.

Liviu Dragnea, aspru pedepsit dupa ce a acordat un interviu din inchisoare. A fost nevoit sa apeleze din nou la instanta

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea isi cere in instanta dreptul de a primi pachet si de a munci in inchisoare. El a fost sanctionat dupa ce a dat un interviu fostei sale angajate de la Camera Deputatilor.

Liviu Dragnea, PEDEPSIT in puscarie: De necrezut ce i se intampla ACUM in spatele gratiilor!

Dincauzaunui interviu acordat recent, Liviu Dragnea a primit osanctiunedisciplinarade la conducerea penitenciarului Rahova, constandinretragerea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )