Libnet.ro
UNICEF

22:30

BlackBerry, in topul celor mai inovative companii din lume. Un loc meritat?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BlackBerry, in topul celor mai inovative companii din lume. Un loc meritat?

BlackBerry, candva cel mai popular telefon in randul companiilor, producatorul canadian care aproape a disparut de pe scena marilor producatori de telefoane mobile, o data cu aparitia pe piata a smartphone-urilor, este recunoscut in topul celor mai. continuă pe Wall-Street Ro

Liderul gruparii SI, in topul celor mai puternici oameni din lume

Publicatia Forbes a publicat recent topul celor mai puternice 72 de personalitati din lume in anul 2014. Daca in fruntea clasamentului nu s-au inregistrat schimbari majore, au aparut cateva personaje noi in li.

Unde mergem la schi: topul celor mai ieftine statiuni din Europa

Daca aveti in plan o vacanta la schi iarna aceasta, cea mai ieftina optiune este la o aruncatura de bat. Un studiu realizat de Trip Advisor plaseaza statiunea Bansko, din Bulgaria, in topul celor mai ieftine din Europa.

Liderul gruparii Statul Islamic apare in topul Forbes al celor mai puternice personalitati din lume

Liderul autoproclamat al gruparii Statul Islamic, irakianul Abu Bakr al-Baghdadi, apare, pentru prima data, in clasamentul celor mai puternice personalitati din lume, realizat de revista americana Forbes,.

Topul celor mai bine platite cantarete din lume in 2014

Beyonceocupa primul loc in topul celor mai bine platite cantarete din lume in2014, cu venituri estimate la 115 milioane de dolari, o suma depestedoua ori mai mare decat cea obtinuta anul trecut, potrivit topului anual publicat de revista Forbes.

Vladimir Putin ramane cel mai influent om din lume

Pentru al doilea consecutiv, presedintele rus, Vladimir Putin, se claseaza pe primul loc in topul Forbes al celor mai influente personalitati din lume. Locul al doilea este ocupat de presedintele american, Barack.

Doi medici, in topul celor mai bine remunerati salariati din Salaj

Nu toti medicii au salarii mici. O demonstreaza informatiile primite de la Administratia Judeteana a Finantelor Publice Salaj, potrivit carora in topul celor mai mari salarii incasate, la nivelul judetului, in 2013, se numara si doua ale unor medici.

FOTO: Cantareste cat un Airbus A380. Cum arata cel mai mare CAMION din lume, fabricat in BELARUS

Campioanele BelAZ sunt fabricate in Belarus, insa au fost produse, initial, in Uniunea Sovietica. Cele mai mari camioane din lume sunt folosite pentru a transporta cantitati uriase de minereuri.

FOTO. Topul celor mai bine platite cantarete din lume

Beyonce ocupa primul loc in topul Forbes al celor mai bine platite cantarete din lume in 2014, cu venituri estimate la 115 milioane de dolari, o suma depeste doua ori mai mare decat cea obtinuta anul trecut, informeaza Mediafax.

Topul Forbes 2014: Vladmir Putin, pentru al doilea an consecutiv, cel mai puternic om din lume

Pentru al doilea an la rand, presedintele rus, Vladimir Putin, se claseaza pe primul loc in topul Forbes al celor mai influente personalitati din lume. Locul al doilea este ocupat de presedintele american, Barack Obama, fiind urmat de liderul chinez, Xi Jinping.

Vivo X5 Max, inca un smartphone care se declara cel mai subtire din lume

Multi dintre producatorii de smartphone-uri isi dedica atat de mult timp si energie pentru a produce cel mai subtire dispozitiv din lume. Dar oare chiar avem nevoie de un smartphone la fel de subtire precum o foaie de hartie? Nu spun ca acolo se va ajunge, ci doar ca la 6-7-8 mm grosime nu mi se pare dificil de tinut in mana un astfel de dispozitiv. Ma ingrijoreaza mai mult autonomia unui telefon decat grosimea luni, mai ales ca am [].

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )