Libnet.ro
UNICEF

14:30

Blaga: ACL cere prelungirea timpului de votare in strainatate

România Liberă România Liberă,
Blaga: ACL cere prelungirea timpului de votare in strainatate

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a formulat la BEC o cerere prelungirea timpului de votare in diaspora. Blaga a motivat ca cererea a fost facuta pentru oamenii care au facut eforturi deplasandu-se la sute de kilometri pentru ca nu s-a marit numarul de sectii ca sa voteze. continuă pe România Liberă

ACL cere prelungirea timpului de votare in strainatate

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, dupa ce a votat, ca a facut o cerere catre BEC, prin care a solicitat prelungirea timpului de votare in strainatate, acolo unde sunt oameni care au facut eforturi.

Basescu cere prelungirea programului de votare printr-o Ordonanta de Urgenta a Guvernului

Presedintele Traian Basescu solicita Guvernului o intrunire de indata in care sa emita o ordonanta de urgenta care sa prelungeasca programul de votare pana la ora 24. 00, se arata intr-un comunicat al A.

Alegeri prezidentiale 2014. Basescu cere prelungirea votului pana la ora 24.00

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, cere prelungirea votului pana la ora 24. Cererea presedintelui vine in contextul situatiei din diaspora, unde mii de romani stau la rand pentru a vota, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Basescu cere prelungirea votului pana la ora 24.00

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, cere prelungirea votului pana la ora 24. Cererea presedintelui vine in contextul situatiei din diaspora, unde mii de romani stau la rand pentru a vota, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Foto. Elena Udrea e la Paris si nu reuseste sa voteze. PMP cere prelungirea votului in diaspora

PMP cere prelungirea programului de vot pentru diaspora, deoarece sunt multi oameni care stau la rand in ploaie si in frig. Printre ei, presedintele PMP, Elena Udrea, se afla la Paris si nu reuseste sa voteze din cauza cozilor imense.

ACL cere Guvernului emiterea unei ordonante de urgenta pentru prelungirea programului de votare

ACL solicita emiterea unei ordonante de urgenta prin care sa fie prelungit programul de votare la sectiile din tara si din strainatate, a anuntat duminica prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu,.

ACL cere Guvernului ordonanta de urgenta pentru prelungirea programului de votare

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca ACL solicita emiterea unei ordonante de urgenta prin care sa fie prelungit programul de votare la sectiile din tara si din strainatate, folosind un precedent.

ACL cere Guvernului sa emita o ordonanta de urgenta pentru prelungirea programului de votare

Prim-vicepresedintele PDL a mentionat ca ora pana la care sa ramana deschise sectiile de votare ar putea fi stabilita de Guvern, care in circa doua ore poate emite ordonanta de urgenta.

Protest in Bucuresti: 500 de manifestanti merg spre Guvern pentru a cere prelungirea votului

Peste 500 de manifestanti s-au strans in Piata Universitatii din Bucuresti duminica seara. Protestatarii cer prelungirea scrutinului pentru romanii din diaspora si au pornit in mars spre sediul Guvernului, unii dintre ei spunand ca vor sa ajunga apoi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )