Libnet.ro
UNICEF

11:30

Blaga: PDL are un nou adversar - Partidul Miscarea Populara

Antena3 Antena3,
Blaga: PDL are un nou adversar - Partidul Miscarea Populara

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la Brasov, ca partidul are un nou adversar politic, PMP, iar relatiile PDL cu acest partid depind de PMP, conform Mediafax. PDL are inca un adversar. continuă pe Antena3

Cristian Preda (PDL) se inscrie in Partidul Miscarea Populara

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a anuntat, ieri seara, la un post de televiziune, ca se inscrie in Partidul Miscarea Populara PMP), avand ca principal obiectiv afilierea PMP la Partidul Popular European PPE), prin obtinerea unui scor cat mai bun la alegerile pentru Parlamentul European.

Blaga: PDL are un nou adversar politic, Partidul Miscarea Populara

Partidul Miscarea Populara este noul adversar politic al PDL, a declarat presedintele democrat liberal Vasile Blaga sambataPDL are inca un adversar politic, deocamdata nu ii spun inamic. PDL are inca un.

UPDATE Noua parlamentari PDL se inscriu in Partidul Miscarea Populara

Cinci parlamentari PDL, Andrei Volosevici, Ciprian Rogojan, Florin Popescu, Florin Secara si Gheorghe Florin, se inscriu in Partidul Miscarea Populara, au declarat, pentru Mediafax, surse politice, decizia acestora fiind luata dupa ce Elena Udrea a hotarat sa intre in Partidul Miscarea Populara PMP).

Blaga: Partidul Miscarea Populara reprezinta un adversar politic pentru PDL

Presedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, a declarat, astazi, la Brasov, ca Partidul Miscarea Populara PMP) reprezinta un adversar politic pentru PDL, iar relatiile dintre cele doua formatiuni depind de PMP, potrivit surselor de presa.

Cincisprezece parlamentari PDL s-au inscris in Partidul Miscarea Populara

Presedintele Partidului Miscarea Populara a anuntat, vineri, inscrierea in partid a altor 11 parlamentari, dupa ce alti patru s-au inscris joi seara. Dupa plecarea Elenei Udrea din PDL si inscrierea sa in.

Alti 11 parlamentari si-au anuntat inscrierea in Partidul Miscarea Populara

Presedintele Partidului Miscarea Populara a anuntat, vineri, inscrierea in partid a altor 11 parlamentari. Dupa plecarea Elenei Udrea din PDL si inscrierea sa in Partidul Miscarea Populara, 11 parlamentari.

Elena Udrea merge la Partidul Miscarea Populara

Elena Udrea, care a instiintat joi conducerea PDL ca demisioneaza din partid, va merge la Partidul Miscarea Populara, au declarat surse politice, potrivit Mediafax .

Elena Udrea: Partidul Miscarea Populara vrea un scor cu 2 cifre la euroalegeri. Putem sprijini un candidat cu sanse la Presedintie

Deputatul Elena Udrea a declarat, sambata, la Sighisoara, ca Partidul Miscarea Populara isi propune sa aiba la euroalegeri un scor cu doua cifre, mentionand si ca formatiunea poate sprijini un candidat cu sanse la Presedintie. Udrea a anuntat ca Partidul Miscarea Populara isi propune un scor cu doua cifre la europarlamentare, iar anul politic 2014 sa fie anul in care Miscarea Populara sa fie revelatia politica. PMP poate sprijini un candidat cu sanse reale la Presedintia Romaniei si speranta noastra este ca acel candidat va fi unicul candidat al dreptei, a spus Udrea.

Pedelistii, pepiniera pentru Partidul Miscarea Populara

Zilnic, pedelisti din toata tara trec la Partidul Miscarea Populara, chiar si in judetul Mures, dar nu as putea sa va spun un numar de membri, pentru ca nu am facut o statistica, a declarat Petru Basa, liderul PMP Mures, dupa lucrarile Colegiului National care a avut loc la Sighisoara.

Udrea: Partidul Miscarea Populara nu va face o opozitie in soapta

Partidul Miscarea Populara PMP) nu va face o opozitie in soapta si nu va putea fi cumparat, a declarat, astazi, Elena Udrea, precizand ca, in perioada imediat urmatoare, vor urma si alte intrari in PMP, transmit sursele de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )