Libnet.ro
UNICEF

12:45

BLESTEMUL CRISTINEI TOPESCU face RAVAGII! SOC si groaza in casa unde A MURIT indragita JURNALISTA

B1 B1,
BLESTEMUL CRISTINEI TOPESCU face RAVAGII! SOC si groaza in casa unde A MURIT indragita JURNALISTA

Cristina Topescu s-a mutat, acum mai multi ani, intr-o casa din Otopeni, locul in care a fost gasita fara viata. Jurnalista se mutase aici, cu chirie, din cauza vecinilor din Balotesti, care au facut. continuă pe B1

Blestemul CRISTINEI TOPESCU face RAVAGII! Soc si groaza in casa mortii vedetei de televiziune

Cristina Topescu s-a mutat, acum mai multi ani, intr-o casa din Otopeni, locul in care a fost gasita fara viata. Jurnalista se mutase aici, cu chirie, din cauza vecinilor din Balotesti, care au facut.

EXCLUSIV Ce a facut mama Cristinei Topescu cu lucrurile fiicei ei. Cadou nepretuit pentru Andreea Berecleanu

Mama Cristinei Topescu a decis in final ce va face cu lucrurile de pret ale regretatei jurnaliste. Andreea Berecleanu a fost cea care a primit un cadou nepretuit care ii va aduce mereu aminte de aceasta. Ce a facut mama Cristinei Topescu cu lucrurile fiicei sale? Desi nu aveau o relatie foarte stransa, Rodica si .

NEASTEPTAT! Ce s-a intamplat cu hainele si bijuteriile CRISTINEI TOPESCU? GESTUL a fost facut chiar de MAMA jurnalistei!

La doua saptamani de la constatarea decesului, mama Cristinei Topescu a facut un gest remarcabil! Unde a decis femeia sa duca hainele si bijuteriile fiicei sale? HOROSCOPUL RUNELOR PENTRU SAPTAMANA.

Topul judetelor unde gripa face ravagii. Masuri de ultima ora anuntate de autoritati

Gripa face ravagii in toata tara. Brasovul si Clujul sunt in topul judetelor unde au fost inregistrate cele mai multe cazuri de infectii virale in ultima saptamana.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )