Libnet.ro
UNICEF

23:00

Bloc din Slatina, evacuat dupa ce locatarii au simtit miros de gaze. Pompierii au intervenit de urgenta

Antena3 Antena3,
Bloc din Slatina, evacuat dupa ce locatarii au simtit miros de gaze. Pompierii au intervenit de urgenta

Un numar de 20 de persoane au fost evacuate miercuri seara dintr-un bloc din municipiul Slatina, dupa ce locatarii au simtit miros puternic de gaze pe casa scarii. continuă pe Antena3

Zeci de persoane evacuate dintr-un bloc din Olt, din cauza unei butelii descarcate accidental

Un numar de 20 de persoane au fost evacuate miercuri seara dintr-un bloc din municipiul Slatina, dupa ce locatarii au simtit miros puternic de gaze pe casa scarii, potrivit purtatorului de cuvant al.

25 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Galati dupa ce locatarii au simtit un miros intepator

Distrigaz a oprit alimentarea cu gaz intr-un bloc de pe strada Drumul Viilor din Galati, iar pentru ca sursa mirosului intepator nu este cunoscuta, a fost solicitata autospeciala de cercetare chimica, biogica si nucleara.

20 de persoane evacuate dintr-un bloc din Slatina. A fost solicitat un echipaj CBRN

Pompierii au evacuat 20 de persoane, dintre care patru copii, dintr-un bloc din Slatina. in urma unei sesizari care anunta un miros suspect.

S-au intors in locuinte dupa ce au fost evacuati pentru ca au simtit miros de gaz

Locatarii unui bloc din municipiul Galati, care au fost evacuati, marti, din apartamente, din cauza .

VIDEO Bloc din Buzau, evacuat din cauza unor scurgeri de gaze. Un microbist a iesit din casa abia la pauza meciului pe care il urmarea

A fost panica, luni seara, intr-un bloc situat pe strada Viitorului din municipiul Buzau dupa ce oamenii au simtit miros puternic de gaze. 20 de adulti si copii au fost evacuati de pompieri. Alarma data de echipajele de salvatori nu a fost insa la fel de convingatoare si in cazul unui microbist, care a sesizat agitatia din bloc abia la pauza meciului care ii captase atentia.

Ce se intampla cu romanii din Marea Britanie, dupa Brexit: Ministrul de Externe a oferit confirmarea

Intr-o interventie la Digi 24, Ministrul de Externe al Romaniei a incercat sa explice situatia in care se afla romanii din Marea Britanie. Care sunt drepturile lor dupa Brexit. Alegerile recente din Regatul Unit ofera clarificari importante legate de un viitor Brexit. La ora actuala, nu mai exista aproape niciun dubiu ca acesta va avea .

Doi politisti, batuti crunt intr-un bloc din Capitala

Doi politisti au suferit vatamari corporale, dupa ce in noaptea de sambata spre duminica au interven.

Castigator Romanii au Talent, momente dificile din cauza orientarii sale: Am simtit hartuirea pe pielea mea!

Veste inedita pentru fanii dansatorului Emil Rengle, cel care a castigat cel de-al optulea sezon al show-ului de talente Romanii au Talent! Tanarul a vorbit in exclusivitate despre orientarea sa sexuala. Dezvaluiri incredibile! Emil Rengle, hartuit pentru ca a indraznit sa fie altfel Emil Rengle este originar din Oradea si este un cunoscut dansator si .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )