Libnet.ro
UNICEF

07:30

Blocul ACUM nu va face alianta cu PDM. Mihai Popsoi: Alegerile anticipate ar fi o solutie mai buna

Adevărul Adevărul,
Blocul ACUM nu va face alianta cu PDM. Mihai Popsoi: Alegerile anticipate ar fi o solutie mai buna

Vicepresedintele PAS Mihai Popsoi se arata optimist in privinta sanselor Blocului electoral ACUM in vederea obtinerii unei majoritati parlamentare, in alegerile din 24 februarie. Totusi, daca ACUM nu va reusi de unul singur sa formeze guvernarea, politicianul respinge categoric posibilitatea crearii unei aliante cu PDM sau PSRM, subliniind ca ACUM va prefera sa mearga la anticipate in asa situatie. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 21.00. Mihai Popsoi, vicepresedinte PAS, despre sansele opozitiei in lupta electorala contra lui Igor Dodon si Vlad Plahotniuc

Vicepresedintele Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Mihai Popsoi, este invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 31 decembrie. Vorbim despre sansele Blocului electoral ACUM in alegerile din 24 februarie, in conditiile in care Partidul Liberal, condus de Dorin Chirtoaca, a anuntat ca va merge separat in alegeri.

Dorin Chirtoaca ar putea candida in circumscriptia nr. 32, avandu-l concurent pe candidatul Blocului ACUM Mihai Popsoi

Liderul PL, Dorin Chirtoaca, a anuntat sambata, 29 decembrie, ca ar putea candida pe circumscriptia nr. 32 din municipiul Chisinau, in alegerile din 24 februarie, acolo unde l-ar avea concurent pe candidatul Blocului ACUM, vicepresedintele PAS Mihai Popsoi, care la fel se va bate pentru electoratul proeuropean. Pe langa cei doi, in circumscritia 32 vor candida socialista Svetlana Popa, democrata Nina Costiuc si altii.

Mihai Popsoi: Igor Dodon a castigat Presedintia datorita lui Vlad Plahotniuc

Vicepresedintele PAS Mihai Popsoi e de parere ca Igor Dodon a obtinut victoria la prezidentialele din 2016 datorita faptului ca ar fi primit sustinere din partea liderului PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc.

Reprezentantii Blocului ACUM, convinsi de victorie pe 24 februarie. Mihai Popsoi: Nu avem concurenta pe centru-dreapta

Vicepresedintele PAS Mihai Popsoi, unul din reprezentantii Blocului electoral ACUM, se arata convins ca ACUM are sanse sa obtina majoritate parlamentara, pentru ca, potrivit lui, in acest moment partidele de dreapta ar fi mai consolidate ca niciodata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )