Libnet.ro
UNICEF

15:45

Blocul National Sindical organizeaza astazi un miting de protest fata de Codul fiscal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Blocul National Sindical organizeaza astazi un miting de protest fata de Codul fiscal

Membrii Blocului National Sindical BNS) organizeaza, astazi, un miting de protest fata de masurile impuse de Codul Fiscal, mai ales fata de transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Blocul National Sindical organizeaza marti un miting de protest fata de Codul fiscal, in Piata Victoriei

Membrii Blocului National Sindical BNS) organizeaza, marti, un miting de protest fata de masurile impuse de Codul Fiscal, mai ales fata de transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat. Din cauza ceremoniilor de comemorare a Regelui Mihai I la Palatul Regal, BNS a restrans manifestarea urmand ca aceasta sa fie organizata doar in Piata Victoriei, nu si in Piata Revolutiei, cum s-a dorit initial, scrie news. ro.

Blocul National Sindical organizeaza astazi un miting de protest fata de Codul Fiscal, in Piata Victoriei

Membrii Blocului National Sindical BNS) organizeaza marti un protest fata de masurile impuse de Codul Fiscal, mai ales fata de transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat. Din cauza ceremoniilor de comemorare a Regelui Mihai I la Palatul Regal, BNS a restrans mitingul, urmand ca acesta sa fie organizat doar in Piata Victoriei, nu si in Piata Revolutiei, cum s-a dorit initial.

Protest in Piata Victoriei impotriva Codului fiscal

ACTUALIZARE 11:43 Peste o mie de sindicalisti s-au strans in Piata Victoriei Peste o mie de sindicalisti s-au strans in Piata Victoriei, acestia avand vuvuzele, fluiere, bannere si steaguri tricolore. *ACTUALIZARE 11:05 Protestele au inceput in Piata Victoriei Sute de persoane protesteaza la aceasta ora in Piata Victoriei impotriva codului fiscal. -------- Membrii Blocului National Sindical BNS) organizeaza, astazi, un miting de protest fata de masurile impuse de Codul Fiscal, mai ales fata de transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat, potrivit News. ro.

BNS organizeaza maine proteste in Capitala

Blocul National Sindical BNS) anunta ca maine vor fi organizate proteste in Piata Victoriei, din Capitala, ca urmare a mutarii contributiilor sociale de la angajator la angajat.

Sindicatele vor protesta in fata Guvernului. Mii de oameni sunt asteptati in Piata Victoriei

Sindicatele scot oamenii in strada. Blocul National Sindical si Cartel Alfa vor protesta in fata Guvernului fata de modficarile aduse de cabinetul Tudose Codului Fiscal. Circa 2. 000 de oameni vor.

Protest fata de Legile Justitiei la Cluj: Tacerea noastra e puterea lor, asa ca hai sa facem galagie!

Clujenii sunt invitati la un nou protest astazi, de la ora 18. 00, la monumentul Memorandistilor. in fiecare zi din perioada urmatoare e important sa fim cu ochii pe ei. Fiecare zi conteaza. Veniti cu noi, va fura si pe voi!, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

Protest fata de modificarile aduse legilor justitiei. Peste 300 de oameni au iesit in strada

Un nou protest impotriva modificarilor legilor justitiei a scos in strada brasovenii. Peste 300 de persoane sunt la Prefectura.

Un nou protest fata de legile Justitiei anuntat la Timisoara: Parlamentarii Puterii au mers inainte cu o incredibila nesimtire

Timisorenii sunt chemati, duminica, din nou in strada pentru a protesta fata de legile Justitiei. Apelul la mobilizare este facut pe Facebook, unde organizatorii mitingului invoca si apelul la decenta dupa moartea Regelui Mihai pe care parlamentarii puterii l-au ignorat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )