Libnet.ro
UNICEF

01:05

Blocurile ANL, reabilitate dupa cinci ani

România Liberă România Liberă,
Blocurile ANL, reabilitate dupa cinci ani

Zilele acestea au demarat lucrarile de reparatii si anvelopare la blocurile ANL din zona fostei statii de betoane, COMCM. Este vorba despre blocurile OD4, OD5, OD6, OD7 si OD8. Desi au fost date in folosinta in urma cu doar 5 ani, lucrarile de slaba calitate isi spun deja cuvantul. continuă pe România Liberă

Programul care a infectat servere Linux timp de cinci ani fara a fi descoperit

Serverele cu sisteme de operare Linux si FreeBSD au fost expuse timp de cinci ani unui program care trimiteam spam permanent catre utilizatori. Mii de servere cu Linux si FreeBSD au fost expuse doar in ultimele luni unui program de tip malware. Acesta din urma, denumit de catre cei de la Eset Mumblehard, a afectat [] Programul care a infectat servere Linux timp de cinci ani fara a fi descoperit Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Denuntatorul lui Udrea, Gheorghe Deaconeasa, CONDAMNAT la cinci ani de inchisoare

Denuntatorul Elenei Udrea, Gheorghe Deaconeasa, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie. Alaturi de el, au primit pedepse cu executare fostul primar al comunei Voineasa.

Numarul de companii nou-infiintate a crescut in primul trimestru din 2015, pentru prima data dupa trei ani

Numarul de firme noi a crescut cu aproape 1% in primul trimestru din 2015, dupa trei ani consecutivi de scadere, noteaza ZF. Ianuarie si februarie au continuat trendul in scadere, dar luna martie a readus.

Lucescu va bifa cel mai slab sezon din ultimii cinci ani: doi romani au pus umarul la esecul lui Il Luce cu Sahtior

Tehnicianul de 69 de ani a ajuns, la Donetk, in mai 2004, iar de atunci a cucerit 20 de trofee cu minerii, inclusiv cinci titluri consecutive, intre 2010 si 2014. Dominarea echipei sale se apropie insa de final.

Dupa doi ani de negocieri, Coreea de Sud si Vietnam au semnat un acord de liber schimb comercial

Vietnam si Coreea de Sud au semnat un tratat economic de liber schimb comercial, anunta guvernul de la Hanoi. Acordul semnat astazi in capitala vietnameza este rodul unor negocieri care s-au derulat timp de doi ani,.

HIM va concerta la Timisoara dupa 9 ani de absenta

HIM, una dintre trupele emblematice ale muzicii rock si metal, revine in Romania dupa mai bine de 9 ani de absenta. Ville Valo si colegii sai au ales Parcul Rozelor din Timisoara pentru un rendez-vous special cu fanii pe data de 31 iulie 2015. Evenimentul este prezentat de Phoenix Entertainment impreuna cu Primaria Timisoara, marcand astfel primul pas pe care organizatorii si administratia locala il fac in demersul de a crea un nou centru concertistic care sa fie vizitat de cei mai buni artisti ai lumii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )