Libnet.ro
UNICEF

21:45

Bloomberg: Cifrele celor mai spinoase puncte de negociere ale Brexitului

Hotnews Hotnews,
 Bloomberg: Cifrele celor mai spinoase puncte de negociere ale Brexitului

Participantii la negocierile pentru Brexit vor avea de luat decizii dificile in urmatorii doi ani, iar intre cele mai spinoase subiecte se numara cat va fi dispusa Marea Britanie sa plateasca pentru acoperirea obligatiilor financiare catre UE, cati imigranti sunt prea multi pentru alegatorii britanici si in ce masura mai poate beneficia tara de libertatea comertului dupa separare, relateaza Bloomberg, citat de News. ro. continuă pe Hotnews

Bloomberg: Cifrele celor mai spinase puncte de negociere ale Brexitului

Participantii la negocierile pentru Brexit vor avea de luat decizii dificile in urmatorii doi ani, iar intre cele mai spinoase subiecte se numara cat va fi dispusa Marea Britanie sa plateasca pentru acoperirea obligatiilor financiare catre UE, cati imigranti sunt prea multi pentru alegatorii britanici si in ce masura mai poate beneficia tara de libertatea comertului dupa separare, relateaza Bloomberg, citat de News. ro.

Romania are trei regiuni in topul celor mai sarace 15 zone din Europa

Zona de Nord-Est a Romaniei, Oltenia si Muntenia se afla in clasamentul celor mai sarace 15 regiuni de dezvoltare din Europa din punctul de vedere al valorii PIB pe capita in 2015, informeaza.

Trump a publicat detalii despre situatia financiara a celor mai bogati angajati de la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump a publicat detalii despre situatia financiara a angajatilor de la Casa Alba, inclusiv ale ginerelui sau Jared Kushner si ale fiicei sale, Ivanka. Datele arata ca liderul de la Casa Alba s-a inconjurat de persoane.

Trump publica detalii despre situatia financiara a celor mai bogati angajati de la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump a publicat vineri detalii despre situatia financiara a angajatilor de la Casa Alba, inclusiv ale ginerelui sau Jared Kushner si ale fiicei sale, Ivanka. Datele arata ca liderul de la Casa Alba s-a inconjurat de persoane foarte bogate, relateaza Reuters.

Termen extins pana la 26 iunie pentru vanzarea celor 9 pachete de active ale Oltchim

Termenul limita pentru depunerea ofertelor angajante in ceea ce priveste vanzarea celor 9 pachete de active ale Oltchim a fost extins pana la 26 iunie, potrivit unei informari transmisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Concurs inedit in SUA intre detinatorii celor mai puturosi pantofi: Cine este castigatorul si cu ce premiu a plecat acasa VIDEO

Connor Slocombe, in varsta de 12 ani, din Alaska, a fost declarat detinatorul celui mai puturos pantof sport, in cadrul concursului Rotten Sneaker Contest, desfasurat marti in orasul New York.

Concurs inedit in SUA intre detinatorii celor mai puturosi“ pantofi: Cine este castigatorul si cu ce premiu a plecat acasa VIDEO

Connor Slocombe, in varsta de 12 ani, din Alaska, a fost declarat detinatorul celui mai puturos“ pantof sport, in cadrul concursului Rotten Sneaker Contest, desfasurat marti in orasul New York.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )