Libnet.ro
UNICEF

10:30

Bloomberg: Cum haosul politicilor din Romania ar putea deraia una dintre cele mai incinse economii din UE

Hotnews Hotnews,
 Bloomberg: Cum haosul politicilor din Romania ar putea deraia una dintre cele mai incinse economii din UE

O contabila din Bucuresti spune ca de cateva saptamani nu stie ce sa spuna clientilor ei despre ultimele modificari ale sistemului fiscal, scrie Bloomberg, care face o analiza a situatiei economice din Romania. Contabila, Georgiana Oncete, afirma ca in ultimii zece ani, de cand are aceasta afacere, nu a vazut atata confuzie. continuă pe Hotnews

Bloomberg:Cum haosul politic ar putea deraia una dintre cele mai fierbinti economii ale UE

Topaiala fiscala este doar unul dintre obstacolele cu care se confrunta afacerile din Romania, la mai putin de un an de la revenirea la putere a social-democratilor, oamenii de afaceri nestiind nici macar cum vor plati impozitul de la anul, cu mai putin de doua luni inainte ca masura sa intre in vigoare, arata Bloomberg, intr-o analiza.

UE: Tineri din Romania vor putea calatori gratuit cu trenul in Europa, timp de 30 de zile

Tineri din statele membre ale Uniunii Europene, inclusiv din Romania, vor putea primi, in anul in care implinesc varsta de 18 ani, cate un bilet de tren gratuit, pentru a putea calatori tarile UE, potrivit unui program-pilot bugetat cu 12 milioane de euro la nivel comunitar, in cadrul Bugetului Uniunii Europene pe anul 2018, pentru care Parlamentul European a votat, miercuri, un raport cu 414 voturi pentru, 163 impotriva si 90 de abtineri.

Dezastru financiar: Dispare o importanta banca din Romania. Cei care au credite si carduri trebuie sa verifice imediat!

Dezastru financiar: Dispare o importanta banca din Romania. Cei care au credite si carduri trebuie sa verifice imediat! O importanta banca din Romania a disparut din Romania, asta dupa ce.

Noua generatie de beauty influenceri din Romania intra in campania Top Line Unalike Beauty

Top Line Romania, lider furnizor de produse si echipamente profesionale in industria de frumusete din Romania, a initiat campania Unalike Beauty in care implica 10 influenceri din mediul online. Acestia, denumiti Unalike Beauties, sunt influenceri din diverse medii de activitate, cu personalitati si aspiratii aparent diferite, dar care au in comun pasiunea pentru frumusete si prezentarea ei intr-un mod aspirational pe social media.

Compania Gerocossen in topul national al firmelor private din Romania

Datorita performantelor economice si calitatii deosebite a produselor cosmetice, compania Gerocossen a fost premiata si clasata permanent in topul firmelor private organizat de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, eveniment de referinta pentru mediul de afaceri, ocupand de fiecare data unul din primele 3 locuri fruntase. Astfel pentru rezultatele economice obtinute in anul 2016, Gerocossen a fost clasata in randul celor mai performante firme din Romania pe domenii de activitate.

Mihaela Radulescu l-a parasit pe Felix pentru un barbat celebru din Romania

Mihaela Radulescu l-a parasit pe Felix pentru un barbat celebru din Romania. Mihaelei Radulescu se pare ca nu i-a mai priit viata luxoasa din Monte Carlo, acolo unde se stabilise alaturi de iubitul ei.

A murit Nicolae Tomaziu, cel mai batran supravietuitor al lagarelor comuniste din Romania

Nicolae Tomaziu, ultimul supravietuitor al lagarului de munca de la Canalul Mortii si cel mai batran detinut politic din Romania, a murit joi, 26 octombrie, la varsta de 101 ani. Nicolae.

Perceptia privind mediul de afaceri din Romania s-a deteriorat semnificativ

Perceptia privind mediul de afaceri din Romania s-a deteriorat semnificativ, in special in privinta predictibilitatii cadrului legislativ si a stabilitatii fiscale si de reglementare, potrivit Indicelui perceptiei despre mediul de afaceri, realizat de Consiliul Investitorilor Straini FIC) in septembrie in randul membrilor sai.

Liderul liceenilor maghiari din Romania, solicitare de urgenta pentru Ministerul Educatiei

Consiliul National al Elevilor si Uninea Liceenilor Maghiari din Romania MAKOSZ) isi exprima nemultumirea cu privire la superficialitatea cu care sunt elaborate regulamentele de organizare si.

Cel mai mare si mai important eveniment agricol din Romania, targul Indagra, isi deschide portile-VIDEO

Cel mai mare si mai important eveniment agricol din Romania, targul Indagra isi deschide astazi portile. Editia din acest a targului reuneste peste 530 de companii din 24 de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )