Libnet.ro
UNICEF

15:45

Bloomberg: Lansarea iPhone 5 ar putea reaprinde razboiul dintre operatorii wireless

B1 B1,
Bloomberg: Lansarea iPhone 5 ar putea reaprinde razboiul dintre operatorii wireless

Lansarea iPhone 5 ar putea reaprinde un razboi al preturilor intre operatorii wireless, care ar putea scadea pretul aparatelor iPhone, pentru a castiga cota de piata, scriu jurnalistii de la Bloomberg. Apple l. continuă pe B1

Lansarea iPhone 5 ar putea reaprinde razboiul dintre operatorii wireless

Lansarea iPhone 5 ar putea reaprinde un razboi al preturilor intre operatorii wireless, care ar putea scadea pretul aparatelor iPhone, pentru a castiga cota de piata, scriu jurnalistii de la Bloomberg. Apple.

Bloomberg: Noul iPhone risca sa reaprinda un razboi al preturilor intre operatorii wireless.

Unii operatori wireless ar putea fi tentati sa ofere aparate iPhone cumparatorilor la preturi reduse, pentru a castiga cota de piata, riscand sa declanseze un razboi al preturilor in industria de comunicatii mobile, potrivit Bloomberg, potrivit Mediafax. Ultima oara cand Vodafone a decis sa nu subventioneze o noua versiune iPhone in conditiile impuse de Apple, cumparatorii s-au orientat catre operatori care au oferit discount-uri, iar smartphone-ul a devenit unul dintre cele mai populare .

Lansarea iPhone 5 a pus pe jar pasionatii de gadgeturi din intreaga lume.

Noul iPhone are ecran mai mare, procesor mai puternic, folosit si pe tabletele iPad, si o serie de aplicatii noi. Zvonurile despre caracteristicile noului telefon au fost suficiente pentru a-i determina pe fanii Apple sa stea zile intregi la coada pentru a fi primii posesori ai noului iPhone. Citeste si: iPhone 5 va fi lansat MIERCURI. Afla cat va costa noul telefon Apple Lansare iPhone5. Vezi de ce NU trebuie sa iti cumperi noul telefon Iphone 5 intra in scena. Cate modele vor mai fi .

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2759 seconds )