Libnet.ro
UNICEF

16:45

Bloomberg: Romania urca rapid in topul celor mai bolnave economii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bloomberg: Romania urca rapid in topul celor mai bolnave economii

Romania a urcat 16 pozitii, pana pe locul 34, in topul Bloomberg al celor mai bolnave economii din lume, in 2017, iar tara noastra se indreapta intr-o directie gresita, avertizeaza publicatia, citata de Digi24 . continuă pe Wall-Street Ro

Bloomberg: Romania se indreapta in directia gresita. Tara a urcat 16 pozitii in topul celor mai bolnave economii

Bloomberg Misery Index, analiza efectuata de Bloomberg asupra celor mai bolnave economii, plaseaza Romania pe locul 34, cu 16 pozitii in urcare, din cauza cresterii preturilor de anul trecut si a cheltuielilor guvernamentale excesive.

Romania, in topul celor mai NEFERICITE TARI ALE LUMII, din cauza cresterii preturilor si a somajului

Romania urca 16 pozitii in topul celor mai nefericite tari ale lumii, din cauza perspectivei cresterii preturilor si a somajului, potrivit Bloomberg. Clasamentul este realizat pe baza prognozelor.

Topul celor mai prospere, sanatoase si fericite tari din lume: ce loc ocupa Romania si cum sta la capitolele educatie si sanatate

Institutul londonez Legatum a facut public indexul global al prosperitatii, un sondaj amplu in urma caruia rezulta un top al celor mai bogate, sanatoase si fericite tari ale lumii din anul precedent.

INFOGRAFIC Vanzari de ciocolata de 5 miliarde lei, in acest an. Topul celor mai mari producatori

Vanzarile de ciocolata vor creste in acest an si putea depasi granita de 5 miliarde de lei, cu circa 20% mai mult fata de anul trecut, potrivit estimarilor KeysFin. Iata care sunt cei mai mari jucatori din Romania si topul jucatorilor la nivel mondial. Unde ar mai putea firmele mici sa gaseasca loc printre acestia.

Episcopia Romano-Catolica, in topul celor mai mari platitori de taxe si impozite din Satu Mare

Episcopia se afla pe locul 16 in top 20 cei mai importanti 20 de contribuabili la bugetul local al municipiului Satu Mare. Numeroasele cladiri pe care le detin in urma retrocedarilor a facut episcopia un mic samsar imobilar.

Episcopia omano-Catolica, in topul celor mai mari platitori de taxe si impozite din Satu Mare

Episcopia se afla pe locul 16 in top 20 cei mai importanti 20 de contribuabili la bugetul local al municipiului Satu Mare. Numeroasele cladiri pe care le detin in urma retrocedarilor a facut episcopia un mic samsar imobilar.

Topul celor mai carismatice zodii: reusesc sa atraga pe oricine de partea lor

Fiecare zodie are farmecul ei aparte, insa exista trei nativi care uimesc prin farmecul si carisma lor. Au un mod incredibil prin care reusesc sa fascineze si stiu sa atraga oamenii de partea lor.

Bloomberg Misery Index: Romania urca 16 pozitii si se indreapta in directia gresita

Romania urca 16 pozitii in Indicele nefericirii calculat de Bloomberg pe baza ratei somajului si a inflatiei, pana pe pozitia 34.

Topul celor maisanatoase si fericite tari din lume. Ce loc ocupa Romania

Bloomberg: Romania se indreapta intr-o directie gresita

Romania se numara printre tarile cu cele mai nefericite economii, potrivit unei analize realizate .

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2218 seconds )