Libnet.ro
UNICEF

18:15

Blue Air lanseaza o ruta noua spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Blue Air lanseaza o ruta noua spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara

Compania aeriana romaneasca Blue Air lanseaza o ruta noua, spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara. Incepand cu 16 iunie, pasagerii Blue Air vor putea zbura de pe Aeroportul International Otopeni spre Palma de Mallorca. continuă pe Wall-Street Ro

Vesti bune pentru toti calatorii. Blue Air lanseaza o ruta noua spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara

Compania aeriana romaneasca Blue Air lanseaza o ruta noua, spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara. Incepand cu 16 iunie, pasagerii Blue Air vor putea zbura de pe Aeroportul International Otopeni spre Palma de.

Blue Air asigura, doar pe timpul verii, cursa directa Bucuresti -Palma de Mallorca

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca, va lansa din 16 iunie un nou zbor, de pe Aeroportul International Otopeni spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara, Palma de Mallorca.

Compania Wizz Air anunta o noua cursa. Unde vor putea calatori acum romanii

Compania aeriana low-cost Wizz Air lanseaza, incepand din luna iulie, o noua ruta din Iasi, spre Bruxelles, biletele fiind puse in vanzare de la pretul de 99 lei. Potrivit unui comunicat transmis, joi, de.

Compania aeriana Wizz Air introduce o noua ruta din Iasi. De la ce pret pornesc biletele

Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din Romania, dar si una dintre companiile aeriene cu cea mai mare crestere in Europa, anunta joi deschiderea unei noi destinatii de pe Aeroportul International Iasi.

Producatorul de anvelope Bridgestone lanseaza o noua politica ECO pentru parteneri

Bridgestone, una dintre cele mai cunoscute marci de anvelope la nivel mondial, a anuntat ca nu mai lucreaza cu oricine, daca nu respecta anumite cerinte legate de ecologie. Asa ca a publicat o noua politica globala privind achizitiile, furnizorii si partenerii.

Una dintre cele mai vechi rute feroviare din Romania se inchide definitiv

Dupa o istorie de 130 de ani, calea ferata Hunedoara-Simeria nu va mai avea calatori. De la 1 martie, trenurile Regio care circulau pe ruta Hunedoara Simeria vor fi retrase de CFR. in ultima luna si gara.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )