Libnet.ro
UNICEF

06:15

Blue Air solicita MFP sa finalizeze conditiile garantiei de stat pentru imprumutul de 300 de milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Blue Air solicita MFP sa finalizeze conditiile garantiei de stat pentru imprumutul de 300 de milioane de lei

Compania aeriana Blue Air solicita reprezentantilor Ministerului Finantelor Publice MFP) sa indeplineasca, in regim de maxima urgenta, ultimele trei conditii suspensive ramase neindeplinite si necesare pentru acordarea garantiei de stat de Guvernul Romaniei prin OUG 139 din data de 19 august 2020, respectiv redactarea si emiterea conventiei de garantare, initierea si aprobarea Hotararii de Guvern si emiterea garantiei de stat, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Blue Air inca nu a primit sprijinul guvernamental promis acum jumatate de an

And La peste o jumatate de an de la solicitarea acordarii unor garantii guvernamentale si la o luna dupa aprobarea, de catre Guvernul Roman a cadrului normativ prin OUG 139, pe 19 august 2020) si autorizarea in regim de superurgenta de catre Comisia Europeana pe 20 august 2020), Blue Air nu a primit inca imprumutul de salvare, conducerea companiei remitandu-ne o scrisoare deschisa catre autoritati,scrie HotNews.

Solicitat acum peste o jumatate de an si aprobat acum o luna, Blue Air inca nu a primit sprijinul guvernamental promis. CEO-ul firmei a trimis o scrisoare deschisa premierului

La peste o jumatate de an de la solicitarea acordarii unor garantii guvernamentale si la o luna dupa aprobarea, de catre Guvernul Roman a cadrului normativ prin OUG 139, pe 19 august 2020) si autorizarea in regim de superurgenta de catre Comisia Europeana pe 20 august 2020), Blue Air nu a primit inca imprumutul de salvare, conducerea companiei remitandu-ne o scrisoare deschisa catre autoritati. Citeste si Razboiul nevazut din pandemie. Lupta pentru suprematia in transportul aerian se duce cu toate armele posibile .

Blue Air nu a primit nici acum ajutorul financiar promis de Guvern

Directorul general al Blue Air, Oana Petrescu, a trimis guvernului o scrisoare deschisa prin care aminteste de promisiunile facute in urma cu sase luni, inclusiv de imprumutul de salvare aprobat deja de Comisia Europeana, pe care ar fi trebuit deja sa il obtina.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )