Libnet.ro
UNICEF

22:30

BMW, amenda de 40 de MIL. dolari in SUA pentru ca Mini nu respecta normele de siguranta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BMW, amenda de 40 de MIL. dolari in SUA pentru ca Mini nu respecta normele de siguranta

BMW a fost amendata cu 40 de milioane de dolari in Statele Unite pentru ca nu a remediat probleme aparute la testele de coliziune la care au fost supuse vehiculele Mini, acesta fiind un nou caz de penalizare a unei companii auto in SUA din motive de. continuă pe Wall-Street Ro

BMW, amendata cu 40 de milioane de dolari in SUA pentru probleme la vehiculele Mini

BMW a fost amendata cu 40 de milioane de dolari in Statele Unite pentru ca nu a remediat probleme aparute la testele de coliziune la care au fost supuse vehiculele Mini, acesta fiind un nou caz de penalizare a unei companii auto in SUA din motive de siguranta, relateaza MarketWatch.

KMG reconfirma fondul de investitii de 150 MIL. dolari si oferta pentru actiuni Rompetrol Rafinare

KMG International, fostul Rompetrol Group, reconfirma angajamentele pe care si le-a asumat prin memorandumul de intelegere incheiat cu Guvernul Romaniei si anume oferta de 200 milioane dolari la privatizarea a 26,7% din actiunile detinute de statul.

Filmul Star Wars: Trezirea Fortei a batut recordurile de incasari din SUA. La nivel mondial a adunat in primele zile 517 mil. dolari

Star Wars: Trezirea Fortei, a doborat recordurile box office din SUA si a inregistrat la nivel mondial incasari estimate la 517 milioane de dolari, un debut impresionant ce a readuce saga spatiala la nivel de fenomen global sub domnia companiei Wal Disney, transmite Reuters.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )