Libnet.ro
UNICEF

01:05

BMW construieste in Cehia un centru de testare pentru masini autonome si electrice

Hotnews Hotnews,
 BMW construieste in Cehia un centru de testare pentru masini autonome si electrice

BMW a anuntat vineri ca va construi un centru de testare cu piste de incercari in Cehia, pentru masini autonome, masini electrice si pentru testarea tehnologiilor de asistenta la condus. Centrul va fi in zona celebrei statiuni Karlovy Vary, nu departe de granita germana, iar locul a fost ales din peste 80 luate in calcul. continuă pe Hotnews

BMW va construi in Cehia un circuit de testare a vehiculelor autonome

Constructorul auto german BMW a anuntat astazi ca va investi peste 100 de milioane de euro pentru a construi in Cehia un circuit de testare a vehiculelor autonome si a celor electrice, pe masura ce isi extinde operatiunile in domeniul tehnologiilor alternative, informeaza Reuters.

BMW Group Romania instaleaza doua noi statii de reincarcare pentru masini electrice

Succesul primei statii de reincarcare pentru masini electrice de 50 kW instalate de BMW Group Romania, la propriul sediu, determina filiala romaneasca a marcii premium germane sa instaleze doua noi statii pentru masini electrice, insa de putere mai mica. La statia varf de gama, de 50 kW, instalata in 2016, s-au realizat in acest an peste 800 de incarcari si au fost consumati peste 11 MW de energie, potrivit statisticilor furnizate de companie.

Business report:Haiducie in Parlament: Scad taxele pentru masini cu motoare mari, cresc pentru cele cu motoare cu cilindree mica; Inoctombrie 2017: romanii au cumparat mai putin cu mai multi bani;Split TVA - lovitura de teatru: Institutiile publice, sing

Romgaz va primi o finantare de pana la 321 milioane lei, pentru noua centrala termoelectrica de la Iernut. Pentru Romania, proiectul reprezinta cea mai mare investitie publica in energie conventionala din ultimii 20 de ani. Termocentrala pe gaze de la Iernut va fi finalizata la sfarsitul anului 2019. Unu din doi romani ar accepta un job mai slab platit, daca i-ar aduce mai mult timp liber si mai putin stres. Circa 55% din romani spun ca ar accepta un loc de munca mai prost platit, daca acest lucru le-ar aduce mai mult timp liber si mai putin stres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )