Libnet.ro
UNICEF

08:00

BMW i3 facelift 170 CP si i3s 184 CP sosesc la Salonul Auto de la Frankfurt

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BMW i3 facelift 170 CP si i3s 184 CP sosesc la Salonul Auto de la Frankfurt

Un model BMW i3 revizuit va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt alaturi de noua versiunie sportiva BMW i3s. Noile modele vor debuta pe piata in luna noiembrie a acestui an. continuă pe Wall-Street Ro

BMW la Salonul Auto de la Frankfurt - IAA 2017

BMW vine la Salonului International Auto IAA) de la Frankfurt 2017 cu un numar exceptional de premiere care marcheaza startul unei ofensive de modele fara precedent in istoria companiei. Standul companiei se concentreaza pe portofoliul extins din clasa de lux, concept cars spectaculoase si modelele de serie din numeroase segmente expuse in premiera in fata publicului de la evenimentul auto.

Renault prezinta noul Duster, la Salonul Auto de la Frankfurt: Va fi o schimbare majora

Mai sunt doar cateva zile pana cand Renault va prezenta oficial noul Duster. Salonul Auto de la Frankfurt, care isi deschide portile pe 12 septembrie, se anunta spectaculos anul.

FOTOGALERIE Asa arata noua Dacia Duster. Premiera la Salonul Auto de la Frankfurt, lansare la inceput de 2018

A doua generatie a SUV-ului Dacia Duster a fost dezvaluita in primele fotografii oficiale, premiera in fata publicului larg urmand sa aiba loc la Salonul Auto de la Frankfurt 14-24 septembrie), iar lansarea pe piata undeva la inceput de 2018. Dacia a vandut peste un milion de Duster din prima generatie, in cei sapte ani de cariera comerciala, acest model fiind cel mai bine vandut autoturism Dacia din toate timpurile.

Dacia va prezenta noul Duster pe 12 septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt

Dacia va prezenta noul Duster pe 12 septembrie, in cadrul unei conferinte de presa care va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,279 seconds )