Libnet.ro
UNICEF

12:00

BNR acuza implicarea abuziva a institutiei in spoturi de campanie electorala ale PSD

Adevărul Adevărul,
BNR acuza implicarea abuziva a institutiei in spoturi de campanie electorala ale PSD

BNR acuza implicarea abuziva a institutiei in spoturi de campanie electorala ale PSD si face un apel catre toate partidele politice implicate in campania electorala sa ii respecte caracterul apolitic. continuă pe Adevărul

BNR acuza PSD de folosirea abuziva a imaginii sale. Ce mesaj a starnit reactia bancii centrale VIDEO

Banca Nationala a Romaniei dezaproba ferm utilizarea de imagini si declaratii mai vechi sau mai noi, scoase din context, ale unor specialisti BNR in spoturi de campanie electorala ale PSD, precizeaza institutia intr-un comunicat de presa publicat duminica.

BNR acuza PSD de utilizarea abuziva a imaginii sale in spoturile electorale

Banca Nationala a Romaniei dezaproba ferm utilizarea de imagini si declaratii mai vechi sau mai noi, scoase din context, ale unor specialisti BNR in spoturi de campanie electorala ale PSD, conform unui comunicat trimis redactiei.

Elena Basescu, gest disperat pentru a atrage voturi. Cum a aparut in campanie electorala

Elena Basescu, in varsta de 40 de ani, este in plina campanie electorala. Si pentru ca stie ca orice vot este important, aceasta e toata ziua pe strazi, iar uneori, chiar si pe tocuri. Elena Basescu, gest disperat pentru a atrage voturi Aceasta imparte pliante cu ea, intra prin birturi, vorbeste cu animalele de prin .

BOR cere partidelor politice sa nu se mai foloseasca de calendarele bisericesti pentru a-si face campanie electorala

Dupa ce un partid aflat in campanie electorala a impartit calendare crestin-ortodoxe cu sigla partidului, Biserica Ortodoxa a cerut luni, printr-un comunicat, oprirea distribuitii de calendare false, amintind ca Biserica Ortodoxa Romana are dreptul exclusiv de tiparire a calendarelor ortodoxe si de comercializaredistribuire a acestora numai in biserici, manastiri si propriile magazine bisericesti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )