Libnet.ro
UNICEF

10:45

BNR anunt devastator pentru economia romaneasca! Ce se va intampla din 2019

Antena3 Antena3,
BNR anunt devastator pentru economia romaneasca! Ce se va intampla din 2019

Banca Nationala a Romaniei BNR) a pastrat la 3,5% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an si a majorat la 2,9%, de la 2,7%, prognoza pentru anul viitor, a anuntat, joi, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu,. continuă pe Antena3

Ce fel de filme pentru adulti cauta femeile din lume. Preferinta romancelor te va soca

Un renumit site pentru adulti a publicat o harta cu ce fel de filme pentru adulti prefera femeile din toata lumea. Filme cu lesbiene si barbati supradotati - asta urmaresc majoritatea femeilor din lume atunci cand.

BNR, anunt de ULTIMA ORA: Ce se intampla cu INFLATIA pana la finalul acestui an

Informatii de ultima ora de la Banca Nationala a Romaniei privind inflatia. BNR isi mentine prognoza asupra inflatiei pentru finalul acestui an la 3,5%, anunta ZF: Pentru finele acestui an, Banca.

LISTA FINALA 33 de candidati, n cursa pentru cele 9 posturi din Consiliul ASF, unde veniturile lunare ajung pna la 14.000 de euro / Acestia vor fi audiati mine n Parlament

33 de persoane si-au depus candidaturile pentru cele 9 posturi din Consiliul ASF, autoritate care reglementeaza piete de peste 20 miliarde de euro si in care sefii au salarii nete de pana la 14. 000 de euro, conform listei finale transmise HotNews. ro de Camera Deputatilor. Pana astazi, cand a fost termenul limita de depunere a candidaturilor, se stia numai de 28 de candidati. Calin Rangu, director in ASF, Alin Iacob, presedintele Asociatiei utilizatorilor romani de servicii Financiare AURSF), Alexandru Isar, economist in banca Nationala, Dobrescu Clelia Daniela si Mancas Catalin sunt cei 5 noi candidati intrati in cursa pentru conducerea ASF. Sava Claudia Catalina, sotia lui Razvan Sava, fostul primar interimar al Primariei Bucuresti, care este in prezent director de supraveghere si control in cadrul ASF, s-a retras din cursa pentru functia de presedinte ASF.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )