Libnet.ro
UNICEF

11:00

BNR, anunt ingrijorator. Sute de milioane euro din depozitele strainilor au iesit doar intr-o luna. Efectele asupra cursului de schimb

B1 B1,
BNR, anunt ingrijorator. Sute de milioane euro din depozitele strainilor au iesit doar intr-o luna. Efectele asupra cursului de schimb

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat ca strainii, in cea mai mare parte grupuri bancare, aveau, la finalul lunii decembrie a anului trecut, 2,6 miliarde de euro in depozite pe termen lung deschise la. continuă pe B1

Romania a importat trandafiri de 16,68 milioane euro si a exportat de 13,91 milioane euro. Importurile facute de rusi au fost de 28 milioane de euro

In primele 11 luni ale anului trecut, Romania a importat trandafiri in valoare de 16,68 milioane de euro si a exportat trandafiri in valoare de 13,91 milioane euro, arata datele publicate marti de Eurostat.

Digi a raportat un profit net de 61,7 milioane euro anul trecut

Digi Communications NV, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania si Ungaria, a raportat un profit net de 61,7 milioane euro anul trecut, de peste cinci ori mai mare decat in anul anterior, potrivit raportului financiar preliminar publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ministerul Finantelor a atras 251,6 milioane euro de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, miercuri, 251,6 de milioane de euro de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat cu cupon pe 36 luni, la un randament mediu de 0,22% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). Valoarea nominala a emisiunii a fost de 200 de milioane de euro, insa bancile au suprasubscris oferta, pana la 308,6 milioane de euro, potrivit Agerpres.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 14,2 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv a patra sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 66,5 milioane de lei 14,2 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat anterior 24 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 5,1 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv a treia sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 24 milioane de lei 5,1 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat anterior 29,2 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 6,2 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 29,2 milioane de lei 6,2 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat anterior 23,4 milioane de lei).

Care sunt companiile aeriene cu cele mai multe intarzieri si anulari de zboruri. Despagubiri de milioane de euro pentru pasagerii romani

In 2017, pasagerii companiilor aeriene ar fi trebuit sa primeasca despagubiri in valoare de milioane de euro din cauza intarzierilor sau anularii curselor, iar zborurile catre Turcia detin recordul la aceste capitole.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 4,9 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis astazi in teritoriu pozitiv, lichiditatea totala fiind de 23,1 milioane de lei 4,9 milioane de euro).

De la pasiunea sotiei pentru produse naturiste la o afacere online de 1,8 milioane euro

Mihai Bucuroiu este un tanar antreprenor din Brasov care a mizat totul pe retailul online. In urma cu sase ani a pornit de la pasiunea sotiei pentru produsele naturiste si a lansat un magazin online pe aceasta nisa care acum vinde de 1. 8 milioane de euro pe an.

Danone obtine 1,5 miliarde euro din vanzarea a 14% din Yakult Japonia

Grupul francez Danone SA a anuntat, ieri, vanzarea unei participatii de 14% din compania nipona Yakult, pe 1,5 miliarde de euro 1,9 miliarde de dolari), aceasta fiind cea mai recenta initiativa in vederea majorarii recompenselor destinate actionarilor, transmite Reuters, conform Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )