Libnet.ro
UNICEF

20:30

BNR: Indicele Robor la trei luni a crescut din nou. La cat a ajuns

Antena3 Antena3,
BNR: Indicele Robor la trei luni a crescut din nou. La cat a ajuns

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,22%, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei. Robor. continuă pe Antena3

Indicele Robor la trei luni a crescut din nou. La cat a ajuns

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,21%, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romanie. Robor la.

ROBOR la trei luni a crescut la 3,22%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,22%, de la 3,21%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 3,21%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,21%, de la 3,19%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a stagnat. La cat a ramas

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,19%, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei. Robor.

Indicele Robor la trei luni a stagnat la 3,19%, pentru a doua zi consecutiv

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,19%, pentru a doua zi consecutiv, potrivit datelor publicate miercuri de Banca.

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,19%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,19%, valoarea inregistrata si in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Actiunile Apple au scazut la cel mai redus nivel din ultimele trei luni, din cauza vanzarilor slabe de iPhone-uri

Actiunile Apple au scazut luni la cel mai redus nivel din ultimele trei luni, dupa avertismente date de trei furnizori ai companiei referitoare la vanzarile de iPhone-uri, transmite Reuters.

Povestea emotionanta a cainelui care isi asteapta stapanul chiar in locul in care a murit. Nu se clinteste de trei luni (VIDEO)

Un caine din China isi asteapta stapanul mort intr-un accident rutier chiar in locul in care s-a petrecut tragedia. Omul a murit acum trei luni, dar de atunci patrupedul sau sta numai in locul cu.

Razgandica. Ecaterina Andronescu, in urma cu trei luni: Guvernul Dancila e cel mai slab din istoria PSD. Ma astept sa fiu exclusa. Azi e noul ministru al Educatiei

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu spunea, la Adevarul Live, in urma cu trei luni, ca Executivul Dancila este cel mai slab din istoria PSD. Azi, Ecaterina Andronescu a acceptat oferta lui Liviu Dragnea si va fi ministru al Educatiei chiar in Guvernul Dancila. Poate aceasta este solutia: sa fim la un moment dat critici si apoi sa nu mai fim, a comentat declarat Firea razgandirea Ecaterinei Andronescu, poreclita Abramburica.

Razgandica. Ecaterina Andronescu, in urma cu trei luni: Guvernul Dancila e cel mai slab din istoria PSD. Ma astept sa fiu exclusa. Azi e ministrul Educatiei

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu spunea, la Adevarul Live, in urma cu trei luni, ca Executivul Dancila este cel mai slab din istoria PSD. Azi, Ecaterina Andronescu a acceptat oferta lui Liviu Dragnea si va fi ministru al Educatiei chiar in Guvernul Dancila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2794 seconds )