Libnet.ro
UNICEF

12:30

BNR: Investitiile straine directe au scazut cu 35% in primele patru luni, ajungand la 322 milioane euro

B1 B1,
BNR: Investitiile straine directe au scazut cu 35% in primele patru luni, ajungand la 322 milioane euro

In primele patru luni ale anului, investitiile straine directe au totalizat 322 milioane euro, in scadere cu aproximativ 35% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand a fost raportat un nivel de 494. continuă pe B1

Investitiile straine directe au scazut cu 35% in primele patru luni, la 322 de milioane de euro

Investitiile straine directe au totalizat in primele patru luni 322 de milioane de euro, in scadere cu aproape 35% fata de perioada similara a anului trecut, cand a fost raportat un nivel de 494 milioane de euro, a anuntat luni Banca Nationala a Romaniei BNR).

Raport DRAMATIC. Investitiile straine directe au scazut cu 35% in primele patru luni.

Investitiile straine directe au totalizat in primele patru luni 322 milioane de euro, in scadere cu aproape 35% fata de perioada similara a anului trecut, cand a fost raportat un nivel de 494 milioane de euro, a anuntat luni Banca Nationala a Romaniei BNR), potrivit Mediafax.

Investitiile straine continua picajul: -35% in primele 4 luni.

Au inceput din 2008 sa scada, nu dau semne de oprire. De la 9,4 milliarde euro la inceputul crizei am ajuns la numai 1,6 miliarde in 2012, iar in primele 4 luni din 2013 totalul e din nou mai mic raportat la perioada similara de anul trecut. Bine macar ca exporturile merg mai bine. Investitiile straine directe se fac fie prin participarea la capitalul social al unei firme lansarea unei afaceri de la zero, achizitia unui pachet de actiuni la o companie operationala dar si majorari de capital .

BNR: Investitiile straine din primele 4 luni au scazut cu 35% fata de perioada similara a anului trecut si ajung la 322 milioane de euro

Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania au totalizat 322 milioane euro fata de 494 milioane euro in perioada ianuarie - aprilie 2012), din care creditele intragrup au insumat 191 milioane euro, iar participatiile la capital consolidate cu pierderea neta estimata 131 milioane euro, se arata intr-un comunicat al Bancii Nationale emis luni la pranz. Din pacate, in ultimii ani investitiile straine directe din Romania au fost orientate catre sectorul financiar banci si asigurari) si mai putin in productia propriu-zisa, ceea ce a dus la o influenta mai putin consistenta asupra cresterii economice.

BNR: Investitiile straine din primele 4 luni coboara pana la 322 milioane de euro

Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania au totalizat 322 milioane euro fata de 494 milioane euro in perioada ianuarie - aprilie 2012), din care creditele intragrup au insumat 191 milioane euro, iar participatiile la capital consolidate cu pierderea neta estimata 131 milioane euro, se arata intr-un comunicat al Bancii Nationale emis luni la pranz. Din pacate, in ultimii ani investitiile straine directe din Romania au fost orientate catre sectorul financiar banci si asigurari) si mai putin in productia propriu-zisa, ceea ce a dus la o influenta mai putin consistenta asupra cresterii economice. Stirea se actualizeaza.

Sperantele nu confirma pe segmentul ISD: scadere de 35% la 4 luni

Investitiile straine directe au totalizat in primele patru luni 322 milioane de euro, in scadere cu aproape 35% fata de perioada similara a anului trecut, cand a fost raportat un nivel de 494 milioane de euro, a anuntat luni Banca Nationala a Romaniei.

Vestea ingrijoratoare anuntata de Banca Nationala. Ce s-a intamplat cu investitiile straine in primele patru luni ale anului

Investitiile straine directe au scazut cu 35% in primele patru luni ale anului, la 322 milioane de euro. in perioada similara a anului trecut, a fost raportat un nivel de 494 milioane de euro, a anuntat luni.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )