Libnet.ro
UNICEF

22:00

BNR a mentinut dobanda cheie la 2,5% pe an

B1 B1,
BNR a mentinut dobanda cheie la 2,5% pe an

Consiliul de administratie al Bancii Nationale a Romaniei a hotarat mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 2,5% pe an, in sedinta din 2 aprilie 2019, potrivit hotnews. ro. Totodata,. continuă pe B1

BNR mentine dobanda cheie la 2,5% pe an

Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a hotarat marti mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 2,50% pe an si pastrarea nivelurilor actuale ale ratelor rezervelor minime obligatorii aplicabile pasivelor in lei si in valuta ale institutiilor de credit.

BNR a mentinut dobanda de politica monetara la 2,50%

Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei BNR) a anuntat, marti, mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la 2,50% pe an.

BNR a mentinut marti dobanda cheie la 2.5%

In sedinta din 2 aprilie 2019 Consiliul de administratie al Bancii Nationale a Romaniei a hotarat mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 2,50 la suta pe an; mentinerea ratei dobanzii pentru facilitatea de depozit la 1,50 la suta pe an si a ratei dobanzii aferente facilitatii de creditare la 3,50 la suta pe an. De asemenea, au fost pastrate nivelurilor actuale ale ratelor rezervelor minime obligatorii aplicabile pasivelor in lei si in valuta ale institutiilor de credit. Stirea se actualizeaza.

Banca centrala mentine dobanda cheie la 2,5% pe an. Decizia este in ton cu estimarile analistilor

Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a hotarat marti mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 2,50% pe an si pastrarea nivelurilor actuale ale ratelor rezervelor.

Banca centrala mentine dobanda cheie la 2,5% pe an

Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a hotarat marti mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 2,50% pe an si pastrarea nivelurilor actuale ale ratelor rezervelor minime obligatorii aplicabile.

BNR explica de ce a mentinut dobanda

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, ca decizia privind mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 2,50% pe an a fost luata in contextul in care rata anuala a inflatiei a crescut peste valoarea previzionata, iar incertitudinile si riscurile asociate perspectivei inflatiei sunt legate de conduita politicii fiscale.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )