Libnet.ro
UNICEF

11:00

BNR: Sectorul constructiilor este unul dintre cele mai riscante

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BNR: Sectorul constructiilor este unul dintre cele mai riscante

Sectorul constructiilor este unul dintre cele mai riscante, o cincime din volumul creditelor acordate fiind neperformante, iar spre deosebire de acesta, sectorul imobiliar se situa la polul opus, cu o rata a creditelor neperformante de doar 3,5%. continuă pe Ziarul Bursa

Colonelul tenisului implineste 38 de ani. VIDEO: una dintre cele mai simpatice faze de la Wimbledon

Rusul Mihail Iujnii implineste, astazi, 38 de ani. De numele fostului numar opt mondial se leaga unul dintre cele mai simpatice momente din istoria recenta a turneului de la Wimbledon.

Niciun caz de coronavirus in Skiathos. Insula elena este pregatita sa primeasca turisti. Ce reguli trebuie sa respecte

Redeschiderea Greciei, dupa aproape 3 luni de pandemie, reprezinta unul dintre cele mai asteptate anunturi pentru romani. Insula Skiathos, una dintre destinatiile preferate de vara ale romanilor, a fost ocolita de virus.

Lupte de strada in capitala Austriei: Ciocniri violente intre kurzi si turci, la Viena. Una din cele mai afectate zone, un cartier unde traiesc multi romani (VIDEO)

Mai multe zone din capitala Austriei au fost curpinse de proteste, multe dintre ele violente, intre grupari kurde de extrema-stanga si ultra-nationalisti turci. Una dintre cele mai afectate zone de ciocnirile.

Cel mai absurd motiv pentru care Netflix este data in judecata

Nu este prima data cand Netflix este data in judecata, insa e posibil ca de data aceasta sa putem vorbi despre unul dintre cele mai ciudate motive. Conan Doyle Estate Ltd CDE), companie.

Pandemia de coronavirus a dat lovitura de gratie. Un celebru producator de aparate foto se retrage de pe piata, dupa 84 de ani

Olympus si-a anuntat vanzarea diviziei foto, respectiv iesirea de pe piata, dupa 84 de ani de activitate. Olympus este unul dintre cele mai de prestigiu branduri din lume, care si-a gasit sfarsitul dupa 3.

Ce salariu urias are CEO-ul Google, Sundar Pichai si de ce este acesta dezamagit de Donald Trump

Sundar Pichai este unul dintre cei mai de succes CEO din lume si reprezinta un reper pentru multi directori de companii. Acesta a venit in SUA pentru a face un master si a fost angajat la Google in anul 2004. in prealabil refuzase oferte de la alti giganti ca McKinsey.

Leonardo DiCaprio si Camila Morrone, mai indragostiti ca niciodata. Care a fost ultima escapada a cuplui (FOTO)

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai indragiti actori. Acesta are o relatie cu frumoasa Camila Morrone. Acum trei ani, atunci cand au fost vazuti impreuna pentru prima data, nu ar fi zis nimeni ca vor r.

Cea mai importanta aplicatie Google, reinventata complet: ce se intampla cu Google Photos

Google Photos este una dintre cele mai populare aplicatii create de Google si foarte multi oameni depind de serviciul gigantului din Mountain View pentru a-si face o copie de siguranta la.

Accident grav pe Autostrada Soarelui intre doua tiruri. Unul dintre vehicule a fost cuprins de flacari (VIDEO)

Doua tiruri s-au ciocnit joi dimineata pe A2, la kilometrul 26,pe sensul catre litoral, iar in urma ciocnirii violente unul dintre vehiculele de mare tonaj a izbucnit in flacari, pe a doua banda. Din.

IGSU: Inundatii in 36 de localitati din 18 judete, Care sunt cele mai afectate zone

Inundatiile au afectat 36 de localitati din 18 judete, cele mai grave situatii fiind in judetele Arges, Botosani si Hunedoara, anunta vineri IGSU, care precizeaza ca 160 de persoane au fost evacuate din zona inundabila a Prutului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )