Libnet.ro
UNICEF

10:30

BNR, suspiciune de spalare de bani in sistemul bancar

Antena3 Antena3,
BNR, suspiciune de spalare de bani in sistemul bancar

Nicolae Cinteza, director in Directia Supraveghere din BNR, a vorbit despre amploarea riscului de frauda de pe teritoriul Romaniei, acuzand ca s-a favorizat un mecanism de spalare de bani. continuă pe Antena3

Suspiciuni de spalare de bani an sistemul bancar. Cinteza, BNR: 16-17 banci sunt implicate antr-o tranzace155;ie ciudata

Riscul de spalare a banilor capata amploare pe teritoriul Romacentniei e153;i este mai mare decat cel legislativ, a declarat Nicolae Cinteza, director in Directia Supraveghere din Banca Nationala a Romaniei BNR).

BNR A DESCHIS ACTIUNE PENALA LA DIICOT Jumatate din sistemul bancar, suspect de spalare de bani

Nicolae Cinteza, BNR: Capata amploare riscul de frauda facuta pe teritoriul Romaniei *Gheorghe Piperea: Ar trebui ca fiecare institutie de credit care nu este implicata in acest proces sa iasa si sa se disculpe * Piperea: Ori Cinteza blufeaza, ori DIICOT nu-si face treaba, altfel ar trebui sa iasa cu un comunicat Jumatate din sistemul bancar este suspect ca a participat la tranzactii bizare, iar cel putin o banca ar fi chiar implicata in spalarea de bani, potrivit domnului Nicolaie Cinteza, directorul Directiei de Supraveghere din Banca Centrala, noteaza Hotnews. Domnia sa a explicat in cadrul unei conferinte de profil ca Banca Nationala a Romaniei BNR) deja a deschis o actiune penala la DIICOT pe aceasta speta.

NICOLAE CINTEZA, BNR: Actiune penala la DIICOT impotriva a 16-17 banci suspecte de spalare de bani

ACTUALIZARE - Gheorghe Piperea: Zeci de miliarde de euro din depozitele oamenilor sunt in pericol, vorbim de un risc sistemic la puterea a doua Banca Nationala a Romaniei a deschis o actiune penala la DIICOT in care sunt implicate 16-17 banci, suspectate de spalare de bani, a declarat miercuri Nicolae Cinteza, directorul Directiei de Supraveghere din Banca Centrala.

Sistemul bancar a facut profit de 6,4 miliarde lei in 2019

Sistemul bancar a realizat un profit net de 6,392 miliarde de lei in 2019, in scadere cu peste 7,2% fata de finalul anului 2018, cand a raportat 6,892 miliarde de lei, iar totalul activelor la valoare neta se situa la 495,3 miliarde de lei, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei, transmise la solicitarea Agerpres.

Ancheta de amploare pentru spalare de bani. 16-17 banci sunt verificate. Cinteza: imi aduce aminte de cazul Danske Bank

DIICOT a deschis o actiune penala si 16-17 banci sunt verificate in contextul unor suspiciuni de spalare de bani, a declarat miercuri Nicolae Cinteza, director in Directia Supraveghere din Banca Nationala a Romaniei BNR), care a precizat ca aceasta situatie ii aduce aminte de cazul Danske Bank.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )