Libnet.ro
UNICEF

13:15

Boala care omoara mai multi oameni decat cancerul

Antena3 Antena3,
Boala care omoara mai multi oameni decat cancerul

Oamenii trebuie sa constientizeze pericolul afectiunilor cardiovasculare, care reprezinta principala cauza de mortalitate in Romania, a doua fiind cancerul, a afirmat Rodica Tanasescu, presedintele So. continuă pe Antena3

Boala care omoara mai multi oameni decat cancerul

Oamenii trebuie sa constientizeze pericolul afectiunilor cardiovasculare, care reprezinta principala cauza de mortalitate in Romania, a doua fiind cancerul, a afirmat miercuri Rodica Tanasescu,.

Alerta cu bomba in gara din Monaco. Mai multi oameni au fost evacuati de urgenta

Clipe de groaza pentru pasagerii unui tren care circula pe ruta Nice-Mentone. Acestia au fost evacuatide urgenta, luni dupa amiaza, dupa o alerta cu bomba. Un pachet suspect a fost gasit in gara di.

Pariurile sportive, unul dintre sectoarele in care au fost angajati cei mai multi romani in 2016

Sectorul alimentar, industria automotive si domeniul pariurilor sportive sunt cele in care au fost angajati cei mai multi oameni, anul trecut, conform datelor centralizate de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC). Astfel, printre companiile unde au fost angajati cei mai multi oameni in 2016 se numara operatorul de jocuri de noroc Superbet Betting Gaming SA.

Dupa rujeola, ne paste o alta epidemie. Boala care poate fi mortala pentru sugari

Dupa rujeola, inca o boala, controlata pana acum cativa ani prin vaccin, ne face probleme. Numita popular 'tuse magareasca', aceasta poate fi mortala pentru sugari, iar la adulti duce la complicatii.

Armata are restante de ani de zile in domeniul inzestrarii. Programele de inarmare costa 9,3 miliarde de euro. Cei mai multi bani dam pe cumpararea rachetelor Patriot

Ministerul Apararii Nationale deruleaza, in anul 2017, opt programe majore de inzestrare destinate Armatei Romane, cu o valoare totala estimata la 9,3 miliarde de euro, iar realizarea acestora devine plauzibila in conditiile in care MApN are alocat, abia acum, un buget de 2 la suta din PIB.

Armata are restante de ani de zile in domeniul inzestrarii. Programele de inarmare costa 9,3 miliarde de euro. Cei mai multi bani ii dam pe rachetele Patriot

Ministerul Apararii Nationale deruleaza, in anul 2017, opt programe majore de inzestrare destinate Armatei Romane, cu o valoare totala estimata la 9,3 miliarde de euro, iar realizarea acestora devine plauzibila in conditiile in care MApN are alocat, abia acum, un buget de 2 la suta din PIB.

Romania e oficial codasa UE la atragerea fondurilor europene: Am pierdut trei miliarde de euro, bani gratuiti pe care Uniunea i-a alocat tarii noastre. Stam mai bine doar decat Bulgaria

Tara noastra a pierdut aproximativ trei miliarde de euro din cele aproape 20 de miliarde de euro, fonduri structuale si de coeziune, bani gratuiti pe care Uniunea Europeana i-a alocat tarii noastre.

Dezastrul din SANATATE aduce mai multi pacienti in spitalele private. Cum platesc romanii serviciile medicale gratuite DEGEABA

Romanii NU mai au incredere in spitalele de stat. Desi platesc contributii mari din salariu pentru asigurarea de sanatate, tot mai multe persoane aleg sa apeleze la spitalele private. Potrivit.

Revolta elevilor eminenti din Moldova fata de Igor Dodon. Mai multi elevi au refuzat diplomele de onoare oferite de presedintele tarii

Gor Dodon s-a intalnit marti, 18 iulie, cu 100 dintre cei mai buni absolventi de liceu din tara, carora le-a acordat Diploma de Onoare a Presedintelui Republicii Moldova. Un incident a.

Medicamentul din bucatarie. O lingurita cu aceste seminte contine mai mult calciu decat o cana cu lapte

Un condiment foarte popular in bucataria romaneasca, mararul este utilizat din cele mai vechi timpuri ca un medicament cu multiple aplicatii. Mararul contine vitaminele: A, C si grupul B B1, B2, B.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )