Libnet.ro
UNICEF

22:16

Boala care ucide pe capete in Romania. Peste 17.000 de oameni sunt afectati deja

Antena3 Antena3,
Boala care ucide pe capete in Romania. Peste 17.000 de oameni sunt afectati deja

O boala care ucide pe capete s-a extins pe toata suprafata Romaniei. Specialistii au tras un semnal de alarma si ii sfatuiesc pe oameni sa mearga de urgenta la spital dupa ce identifica primele simptome al. continuă pe Antena3

Boala care a omorat-o pe Edith Gonzalez

Edith Gonzales, actrita mexicana remarcata in telenovele de succes, printre care si Salome, a murit joi rapusa de o boala crunta. Iata despre ce a fost vorba.

Utile: Ce simptome are cancerul ovarian, boala care a rapus-o pe Edith Gonzalez; Sportul ingrasa! Cum au ajuns cercetatorii la aceasta concluzie; Leucemie cauze si semne mai putin cunoscute

Persoanele care au un scop in viata prezinta un risc mai scazut de deces. Un grup de cercetatori de la Universitatea din Michigan care a anlizat datele a aproximativ 7. 000 de oameni. Sfaturi ca sa ai picioare ingrijite si sanatoase vara aceasta. Foloseste zilnic creme pe baza de.

Orasul din Romania peste care timpul a uitat sa treaca

Despre Sibiu se pot spune asa multe. E oglindirea trecutului in nou. Cultura, cladiri care iti bucura ochii si multa istorie. Orasul este asezat pe apa Cibinului si cunoscut din documente inca de la 1191.

Celebrul cuplu Morodan si Telespan au anuntat decizia care SOCHEAZA toata Romania: Oare cum a fost posibil?!

A fost haos in bucataria emisiunii Chefi la cutite! Ana Morodan, Adrian Telespan, Cocuta si Bogdan Boanta, care au indurat cele mai grele conditii in Asia Express Drumul Elefantului si au reusit sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )