Libnet.ro
UNICEF

18:45

Bob Dylan, dat in judecata pentru incitare la ura rasiala in Franta, unde tocmai a fost decorat

Hotnews Hotnews,
 Bob Dylan, dat in judecata pentru incitare la ura rasiala in Franta, unde tocmai a fost decorat

Consiliul comunitatii si institutiile croate din Franta a depus o plangere civila la un tribunal din Paris pe numele artistului Bob Dylan, precum al redactorului-sef al revistei americane Rolling Stone, pentru incitare la ura rasiala, relateaza Slate in editia in limba franceza. continuă pe Hotnews

Bob Dylan a fost dat in judecata pentru incitare la ura rasiala

Cantaretul american Bob Dylan a fost dat in judecata pentru incitare la ura rasiala, in Franta. intr-o declaratie despre fosta Iugoslavie, muzicianul facuse o paralela intre Ku Klux Klan, nazisti si.

Corneliu Vadim Tudor: Angela Balan m-a dat in judecata pentru ca nu i-am dat postul lui Becali.

Corneliu Vadim Tudor s-a prezentat, vineri, la DNA pentru a fi audiat intr-un nou dosar in care este acuzat de fals intelectual si uz de fals. Angela Balan este suparata ca nu i-am dat ei postul lui Gigi Becali. Se bat toti ca niste caini pe un os din fata macelariei. Angela Balan sustine ca am trimis eu o adresa la Autoritatea Electorala in care am anuntat ca nu mai este membra a partidului, desi ea facea parte din partid. O minciuna! Ea a fost membra in conducerea UNPR. Nu poti sa fii in .

Prim-procuror din Gheorgheni, trimis in judecata pentru mita.

Un prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Gheorgheni a fost trimis in judecata pentru coruptie. In rechizitoriul intocmit, procurorii au aratat ca Izabella Majeczki, prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Gheorgheni, a pretins si a primit in cursul anului 2011 mita, respectiv doua vaci, trei oi si doi miei, in schimbul promisiunii ca va adopta o solutie favorabila fata de denuntator si fiul acestuia care erau cercetati pentru fapte de violenta fizica comise fata de .

Avocat din Satu-Mare, trimis in judecata pentru trafic de influenta.

Ancuta Codruta Mariana Ardelea, avocat in cadrul baroului Satu-Mare a fost trimisa in judeacta de procurorii DNA Oradea pentru trafic de influenta. Femeia este acuzata ca a cerut bani de la doua persoane pentru a interveni pe langa procurori sa mentina solutia de scoatere de sub urmarire penala intr-un dosar penal. Potrivit rechizitoriului procurorilor, la data de 1 noiembrie 2013, prevalandu-se de influenta pe care o are sau lasa sa se creada ca o are asupra magistratilor din cadrul .

Rovana Plumb: Nu s-a dat aprobare pentru explorarea sau exploatarea gazelor de sist la Baile Felix

Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb, a declarat vineri ca la Baile Felix nu s-a acordat niciun fel de licenta de explorare sau exploatare a gazelor de sist si ca este vorba de un acord de petrol si gaze naturale dat de Agentia Nationala pentru Resurse Minerale, relateaza Agerpres.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )