Libnet.ro
UNICEF

00:07

Boc: Mutarea biroului lui Ponta este un gest de Guinness Book

România Liberă România Liberă,
Boc: Mutarea biroului lui Ponta este un gest de Guinness Book

Fostul premier Emil Boc spune ca mutarea biroului sefului Executivului, Victor Ponta, la MapN, este un gest de Guinness Book in istoria guvernelor europene. continuă pe România Liberă

Antonescu, despre mutarea biroului lui Ponta la MApN: Lucrurile au plecat in alta parte. Premierul nu mai stie ce vorbeste (VIDEO)

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca mutarea biroului lui Ponta in cadrul Ministerului Apararii este o miscare de-a dreptul.

Basescu: Ponta este un procuror ratat. Nu am auzit de vreun dosar important al lui

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca premierul Victor Ponta este un procuror ratat, mentionand ca nu a auzit de vreun dosar important al acestuia. O alta inovatie a lui Ponta este legata.

Marian Vanghelie: Ponta este obligat sa candideze la prezidentiale si sa castige

Presedintele PSD, Victor Ponta, este obligat sa candideze la alegerile prezidentiale si sa le castige, considera primarul sectorului 5, Marian Vanghelie. Ponta e obligat sa isi depuna candidatura la.

Predoiu: Un show de zile mari face Ponta cu mutarea biroului la MApN

Catalin Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidentiale considera ca gestul premierului Victor Ponta de a-si muta biroul in sediul Ministerului Apararii reprezinta o noua victimizare si are drept scop deturnarea atentiei de la problemele extrem de importante cu care se confrunta Romania acum.

Traian Basescu ii raspunde lui Victor Ponta: Este greu pentru prim-ministru si pentru baronii care si-au dobandit terenuri in mod ilegal sa inteleaga ca acestea pot fi cumparate cinstit

Presedintele Traian Basescu afirma, in replica la declaratiile lui Victor Ponta, ca premierul are o mai mare preocupare pentru protejarea baronilor locali si pentru prezervarea propriei functii decat pentru nevoile reale ale romanilor. Pentru simpatia si voturile baronilor locali ai PSD, domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta calca din nou in picioare interesul si nevoile reale ale romanilor, alimentandu-i, insa, si cu minciuna ca terenurile de la Nana ar fi fost achizitionate de familia mea inainte de semnarea contractului de vanzare-cumparare din data de 9 septembrie 2013, arata seful statului intr-un comunicat, afirmand de asemenea ca este greu pentru Ponta si pentru baronii care si-au dobandit terenuri in mod ilegal sa inteleaga ca acestea pot fi cumparate cinstit, in schimbul unui credit bancar.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )