Libnet.ro
UNICEF

15:15

Bode, aviz pozitiv in Parlament: Ce a spus despre coronavirus, Tarom si CNAIR

Adevărul Adevărul,
Bode, aviz pozitiv in Parlament: Ce a spus despre coronavirus, Tarom si CNAIR

Ministrul propus al Transporturilor, Lucian Bode, a primit miercuri aviz pozitiv in comisiile parlamentare, dupa ce a vorbit despre masurile pe care le va lua in privinta epidemkiei de coronavirus, dar si actiuni care privesc Tarom si CNAIR. continuă pe Adevărul

Lucian Bode, ministrul propus la Transporturi, a primit aviz pozitiv

Lucian Bode, ministrul propus la Transporturi, a primit aviz favorabil din partea comisiilor de transporturi din Parlament, dupa o ora si jumatate de audieri.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU, CONTINUA Lucian Bode, aviz favorabil pentru functia de ministru al Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor

ACTUALIZARE - Victor Costache: Romania va avea in mai putin de doua saptamani stocuri de costume, masti, dezinfectanti, dar vor fi si teste pentru depistarea noului coronavirus. --- * ACTUALIZARE - Comisiile de specialitate reunite au dat aviz pozitiv ministrului propus pentru portofoliul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode. Au fost exprimate 22 de voturi pentru, niciun vot impotriva si 11 abtineri. --- *ACTUALIZARE - Bogdan Gheorghiu a primit aviz negativ din partea comisiilor avand 10 voturi impotriva, 10 pentru si cinci abtineri.

Adrian Oros, ministrul propus la Agricultura, AVIZ POZITIV: Am gasit in cateva judete dezastru legat de fraudare de fonduri pe lucrari fictive

Ministrul propus la Agriculturi, Adrian Oros, a primit aviz pozitiv, marti, in comisiile de specialitate din Parlament. Acesta a primit 18 de voturi pentru, 14 impotriva si 2.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU Nicolae Ciuca, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Apararii

ACTUALIZARE - Ministrul propus al Finantelor: O sa cer premierului Citu un comitet care sa analizeze influenta epidemiei --- * ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Apararii Nationale, la fel ca si la precedentele doua audieri, pentru Guvernul Ludovic I si Guvernul Orban II. 14 voturi au fost pentru avizul pozitiv. 6 voturi au fost impotriva avizului pozitiv.

Aviz pozitiv pentru trei procurori in functii de conducere la DIICOT, iCCJ si DNA!

Consiliul Suprem al Magistraturii a dat aviz pozitiv pentru trei procurori care vor ocupa functii de conducere in DIICOT, DNA si Sectia parchetelor militare din cadrul iCCJ. Asta dupa ce propunerile pentru.

Vladimir Putin: Rusia a fost vizata de atacuri externe cu stiri false despre coronavirus

Rusia a fost vizata de atacuri externe lansate de inamici care transmit stiri false despre coronavirus pentru a genera panica, a declarat miercuri presedintele Vladimir Putin, citat de agentia de presa Reuters.

Parerea surprinzatoare a lui Jurgen Klopp despre coronavirus - Cum se pozitioneaza antrenorul lui Liverpool

Epidemia de coronavirus a dat peste cap programul multor competitii din intreaga lume, dar Jurgen Klopp nu este ingrijorat cu privire la o posibila intrerupere a campionatului din Anglia. Antrenorul lui Liverpool a avut un raspuns surprinzator cand a fost intrebat despre coronavirus: Cand am vazut pentru prima data stirile astea chiar m-am gandit: Wow, cineva chiar crede asa ceva?.

Aviz pozitiv pentru ministrul propus la Mediu. Costel Alexe: Dupa episodul de poluare, ne ocupam exclusiv de operatorii poluanti din Bucuresti si Ilfov (VIDEO)

Costel Alexe, propus pentru postul de ministru al Mediului - pentru care asigura interimatul in prezent, a fost avizat pozitiv in comisiile de specialitate din Parlamentul Romaniei. Dupa etapa audierii,.

Cel mai des intalnite 8 intrebari despre coronavirus, in Romania

Grupul de Comunicare Strategica aduce clarificari suplimentare asupra recomandarilor de conduita in prevenirea raspandirii coronavirus COVID-19), punand astfel la dispozitie raspunsuri pentru mai multe intrebari ridicate in spatiul public.

Digi 24: Mituri, adevaruri si controverse despre coronavirus lamurite de reprezentanta OMS in Romania. Care sunt obligatiile angajatorilor

Romania este pe harta tarilor cu noul coronavirus confirmat. Desi subiectul este in prim-plan de mai bine de doua luni, exista in continuare tot felul de informatii contradictorii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )