Libnet.ro
UNICEF

05:00

BODE, DESPRE RESTRICTII: Romania trebuie sa se uite cu mare atentie la ce se intampla in Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BODE, DESPRE RESTRICTII: Romania trebuie sa se uite cu mare atentie la ce se intampla in Marea Britanie

Ministrul propus al Afacerilor Interne, Lucian Bode, a afirmat, astazi, intrebat daca sunt necesare noi restrictii in perioada sarbatorilor de iarna, ca Romania trebuie sa se uite cu mare atentie la ce se intampla in Marea Britanie, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Lucian Bode, despre eventuale noi restrictii: Din pacate, evolutia pandemiei in Marea Britanie, Franta, Italia e ingrijoratoare si Romania trebuie sa se uite cu mare atentie acolo (VIDEO)

Liberalul Lucian Bode a declarat, dupa ce a primit aviz favorabil in Parlament pentru a fi noul ministru de Interne, ca eventuale noi restrictii anticoronavirus nu sunt impuse doar de un minister si ca acestea vor.

Mare atentie, romani: greselile care fac electrocasnicele bune de aruncat. Asa eviti defectarea aragazului, masinii de spalat si nu numai

Perioada sarbatorilor e dedicata familiei si treburilor casnice, dar apar cateodata si surprize neplacute. Iata ce trebuie sa stii pentru a nu-ti strica masina de spalat, frigiderul sau.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4973 seconds )