Libnet.ro
UNICEF

01:05

Boeing Black, cel mai sigur telefon din lume! Se autodistruge in mainile hotilor!

ADPM ADPM,
Boeing Black, cel mai sigur telefon din lume! Se autodistruge in mainile hotilor!

Tehnologia avanseaza pe zi ce trece, mai rapid decat poate ne imaginam noi, iar gadget-urile desprinse parca din Mission Impossible ori seria James Bond apar pe banda rulanta. Cea mai recenta inovatie o reprezinta telefoanele Boeing Black, smartphone-urile cu o securitate maxima, ce au capacitatea de a se autodistruge atunci cand ajung in mainile persoanelor nepotrivite. continuă pe ADPM

Faze Tari: Si-a facut sotul ciorba pentru ca i-a tocat banii; Cel mai scump ceas din lume: Un vis din diamante colorate; O lumina neidentificata surprinsa de roverul Curiosity pe Marte a aprins imaginatia internautilor

Mananci inghetata si esti as in pat. Un personaj celebru a infiintat compania Lick Me I'm Delicious pentru a crea inghetata cu Viagra. Acesta a semnat un contract. E oficial! Aceasta este bautura care ne face mai destepti!Ceaiul verde a fost intotdeauna considerat una din bauturile cele mai bune pentru sanatate.

Mircea Geoana: PSD, cel mai mare partid din Romania, nu isi permite sa nu aiba un candidat propriu la prezidentiale

Senatorul social-democrat Mircea Geoana sustine, intr-o postare pe Facebook, ca PSD, cel mai mare partid din tara, nu isi permite sa nu aiba un candidat propriu la alegerile prezidentiale, in conditiile in care astazi sunt doua variante: un Presedinte si un Guvern de stanga care reconstruiec Romania sau o coagulare a fortelor de dreapta in jurul lui Traian Basescu si continuarea regimului bolnav pe care acesta l-a ridicat in 10 ani.

Cel mai scump apartament din Bucuresti, valorand un milion de euro, a fost vandut

Pentrhouse-ul de 600 de metri patrati din centrul Bucurestiului, evaluat drept cel mai scump apartament din Bucuresti, a fost cumparat cu un milion de euro, scrie Digi 24. Apartamentul este situat la etajul al.

Dolarul - la cel mai slab curs din ultimele cinci luni, fata de valutele majore

Dolarul era tranzactionat ieri, pe piata americana, la cel mai slab curs din ultimele cinci luni, raportat la un cos alcatuit din alte valute majore, pe fondul speculatiilor potrivit carora minutele reuniunii din martie a Federal Reserve Fed) ar putea submina increderea care a stat la baza aprecierii recente a monedei SUA.

Avem cel mai mic pret din Europa la carnea de porc

Pretul carnii de porc din Romania este cel mai mic de pe piata europeana la ora actuala, aducand pierderi considerabile fermierilor din sector, sustine Ioan Ladosi, presedintele Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc din Romania APCPR).

Iesirile de capital din Rusia, la cel mai ridicat nivel din 2008

Iesirile nete de capital din Rusia au ajuns, in primul trimestru din acest an, la cel mai ridicat nivel din 2008, in pe fondul crizei din Ucraina, conform datelor publicate ieri de banca centrala de la Moscova.

Cele mai impresionante birouri din lume

Mese de biliard sau ping pong, camere de relaxare, studiouri de yoga sau sali de sport devin resorturi prin care companiile incearca sa creasca productivitatea angajatilor. Daca tragem cu ochiul in sediile unora din marile companii globale, salile de.

Presedintele uruguyan, inlocuit de premierul nepalez in topul celor mai saraci lideri din lume

In 2012, titlul de cel mai sarac lider din lume a fost atribuit presedintelui uruguyan Jose Mujica, care a renuntat la bogatia specifica predecesorilor sai, locuieste la ferma sotiei lui si isi doneaza aproape in totalitate salariul pentru scopuri caritabile.

Chivu, laudat si compatimit de cel mai bun antrenor din lume: ce a remarcat Mourinho despre cariera romanului

Fostul capitan al nationalei si-a anuntat retragerea din activitate. Aceasta decizie nu l-a lasat indiferent pe The Special One, care a cucerit cinci trofee cu Inter, avandu-l pe Chivu in echipa.

FOTO VIDEO Rio Celeste: secretul cascadei cu cea mai albastra apa din lume

Costa Rica se mandreste cu una dintre cele mai frumoase cascade din lume, Rio Celeste, situata in Parcul National Tenorio Volcano. Azuriul sau turcoazul laptos al apelor, asa cum pare in functie de momentul zilei, reprezinta momeala perfecta pentru turisti din intreaga lume, dornici sa se scufunde in aceasta adevarata minune a naturii. Bineinteles, exista o explicatie stiintifica pentru culoarea intensa a raului celest.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )