Libnet.ro
UNICEF

15:30

Boeing a efectuat zborul inaugural al noii aeronave 777X, cel mai mare avion comercial cu doua motoare din lume VIDEO

Adevărul Adevărul,
Boeing a efectuat zborul inaugural al noii aeronave 777X, cel mai mare avion comercial cu doua motoare din lume VIDEO

Boeing a efectuat sambata zborul inaugural al aeronavei 777X, cel mai mare avion comercial cu doua motoare din lume, intensificand concurenta cu rivalul european Airbus, pe fondul crizei provocate de prabusirile care au dus la consemnarea la sol a aeronavelor 737 MAX, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Boeing a efectuat zborul inaugural al noii aeronave 777X

Boeing a efectuat sambata zborul inaugural al aeronavei 777X, cel mai mare avion comercial cu doua motoare din lume, intensificand concurenta cu rivalul european Airbus, pe fondul crizei provocate de prabusirile care au dus la consemnarea la sol a aeronavelor 737 MAX, transmite Reuters.

VIDEO Boeing a efectuat zborul inaugural al modelului 777X Care este pretul de catalog al celui mare mare avion de pasageri cu doua motoare din lume

Boeing Co a efectuat simbata, cu succes, primul zbor al celui mai mare avion de pasageri cu doua motoare din lume, indepartandu-se de criza provocata de modelul mai mic 737 MAX, relateaza Reuters, preluata de Mediafax.

VIDEO Avionul lung-curier Boeing 777X si-a inceput zborul inaugural

Noul avion lung-curier al Boeing, 777X, efectueaza sambata primul sau zbor de incercare, acesta decoland de pe Paine Airfield, de langa Everett, in nord-estul Statelor Unite, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )