Libnet.ro
UNICEF

09:15

Boeing va suspenda productia avioanelor 737 Max din ianuarie

România Liberă România Liberă,
Boeing va suspenda productia avioanelor 737 Max din ianuarie

Boeing intentioneaza sa suspende productia avioanelor 737 Max incepand din luna ianuarie, in astepta. continuă pe România Liberă

Boeing suspenda productia avioanelor 737 Max. Tarom a comandat deja cinci

Boeing intentioneaza sa suspende productia avioanelor 737 Max incepand din luna ianuarie, in asteptarea certificarii pentru revenirea acestora in serviciu, a anuntat luni compania. Tarom a comandat 5 avioane de acest fel, iar Blue Air alte 12.

Boeing suspenda productia modelului 737 Max implicat in catastrofe aviatice

Boeing suspenda din ianuarie productia modelului 737 Max care a fost implicat in mai multe catastrofe aviatice, decizia fiind luata dupa ce Administratia Federala Aviatica a transmis, saptamana trecuta, ca nu va aproba reluarea zborurilor inainte de 2020.

Boeing ia in calcul sa stopeze productia de avioane 737 MAX, dupa cele doua catastrofe aeriene de anul acesta. Aeronavele au interdictie de zbor la nivel mondial

Compania americana Boeing va analiza daca sa opreasca sau sa reduca productia controversatelor avioane 737 MAX, dupa ce saptamana trecuta Administratia Federala pentru Aviatie FAA) a anuntat ca nu va ap.

Boeing ar putea opri productia de avioane 737 MAX

Constructorul aeronautic american Boeing Co va analiza daca sa opreasca sau sa reduca productia de avioane 737 MAX, dupa ce saptamana trecuta Administratia Federala pentru Aviatie FAA) a anuntat ca nu va aproba reluarea zborurilor avioanelor 737 MAX inainte de 2020, a declarat duminica pentru Reuters o sursa din apropierea acestui dosar.

Boeing 737 Max, o sursa continua de stres pentru companie: care sunt riscurile

Boeing trece prin cea mai dificila perioada din istoria companiei. Actiunile gigantului sunt in picaj de ceva timp, iar modelul 737 Max nu pare sa fie foarte sigur. Atat de mult au scazut.

Problemele la aparatul de zbor Boeing 737 Max continua, iar compania are probleme la bursa

Boeing este in picaj la bursa dupa ce compania a anuntat ca singurele variante pentru aeronava Max 737 sunt ca productia sa fie oprita sau redusa drastic. Compania a mai anuntat si in iulie ca ar putea renunta la orice plan cu aeronava lor, potrivit CNN.

LUDOVIC ORBAN: Daca parlamentarii resping legea de abilitare, putem face sedinta de guvern in fiecare zi din ianuarie

Daca Parlamentul va respinge proiectul de abilitare a Guvernului pentru a emite ordonante in perioada vacantei parlamentare, Guvernul ar putea face sedinta zilnic, in ianuarie, a declarat premierul Ludovic Orban dupa intrevederea cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei romane de la Palatul Elisabeta.

LUDOVIC ORBAN: Putem face sedinta de guvern in fiecare zi din ianuarie

Guvernul ar putea face sedinta zilnic, in ianuarie, daca Parlamentul va respinge proiectul prin care se vor emite ordonante in perioada vacantei parlamentare, a declarat premierul Ludovic Orban dupa intrevederea cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei romane de la Palatul Elisabeta.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )